2789
عنوان

باگ زندگی چیع

88 بازدید | 12 پست

از نظرتون چی باگه توی زندگی 

نظر من بی عدالتی طبقاتی زندگی یکی تو شرایط خوب بزرگ میشه یکی بد و این عدالت نیست اونی که تو شرایط خوبی بزرگ میشه موقعیت های خوبی جلوشه اما اون یکی نه باید خودشو بکشه تا یک پراید بخره یا چیز دیگه یا موفق شه 

دیگه....  پریودی خانما 

واقعا این عذابه مگه نمیگن از دست خدا همه چی بر میاد پس میتونست کاری کنه ما پریود نشیم و مشکلی پیش نیاد 

نظر شما؟ 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اینکه همش حق با مرداس

اینم واقعا....  

چرا ما رو باید جوری افریده باشه که فقط شوهر داری کنیم و بیشتر کار ها رو نتونیم انجام بدیم مگه ما هم دل نداریم...... 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

اصلا خدا زنم برای مرد خلق کرد ک تنها نباشه

اره...  این کجاش عدالته

باگ ها را خودمون به وجود میاریم نه اینکه مواردی که قانون های دنیا هستند مثل پریود شدن را باگ بدونیم 

بحث عدالت هم که شبهه ای هست که جواب های زیادی براش هست که قانع کننده است 

بر خلاف عدالت بود اگر خدا همه بنده هاش را یک جور بازخورد می خواست 

به ازای نعمتی که دریافت کردی باید بازخورد داشته باشی 

حالا ثروت یا سلامتی یا فرزند داشتن یا نداشتنش 

اصلا خدا زنم برای مرد خلق کرد ک تنها نباشه

اگه همچین چیزی درست بود چرا خانوما هم تمایلات خودشون رو دارن خب یه موجودی خلق میکرد که فقط بگه بله چشم

ولی خود خانوما به هر کسی بله نمیگن مخصوصا الان

خدا گفته جفت آفریدیم نه زنا برای شما

کلش باگه

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم