2777
2789

با یک نفر ۱۵ سال پیش کات کرده بودم خیلی نفرینش میکردم چند روز پیش فهمیدم ۵ سال قبل فوت شده. یعنی دو سال بعد از ازدواجش . در اثر یک حادثه خیلی مسخره .... همیشه نفرینش میکردم زندگیش سر نگیره .... ظاهرا ازدواج موفقی هم نداشته! 

حالااوبارسنگین کینه بذارزمین اروم شی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اااااا معلومه دلت رو خیلی شکسته

آره ... من اولش گفتم اهل ازدواج نیستم ، اهل رابطه نزدیک نیستم . خیلی اصرار کرد خودت و میخوام مزاحم زندگیت نمیشم. واقعا هم اخلاقش خوب بود. ولی اواسطش میرفت با دوست دختر قبلیش که من باز هم مشکلی نداشتم . ولی بعدش میومد برام از شمال رفتن هاشون تعریف میکرد. من هیچی نمیگفتم. چون دوسش داشتم چشم پوشی میکرد. روابطمون خیلی پیچیده شد. شاید منم دلسردش میکردم ولی دلش و نمی شکستم. بعد از یه سال یهو رفت 

حالااوبارسنگین کینه بذارزمین اروم شی

خیلی براش گریه کردم . یادم افتاد خیلی بهم خوبی میکرد . خیلی برام ذوق داشت . فیلم و کتاب برام میاورد. اون همیشه بهم زنگ میزد. به خط قرمزهام احترام میزاشت ... یک هفتس فقط دارم گریه میکنم. خیلی خوشگل و قدبلند بود. نمیدونم چطور دلشون اومده بزارنش تو خاک . میگفت راه دور خونه نخر. نزدیک باش خیالم راحت باشه. خودش اومده عینعلی زینعلی نزدیک خونه مون تا ابد. 

حالا دلت خنک شد؟؟؟به نظرم نفرین کردن درست نیس اگه مشکلی هم بینتون بوده حتما شما هم اشتباه کرده بودین ...

به نفرین من نمرده . ولی دچار شوک شدم. عمر هر کسی به اتفاقات زندگی خودش مربوطه. فکر کن ۵ سال داشتم فکر میکردم یک روز میاد میخواد باهام درددل کنه و آیا بهش جواب بدم یا نه! ولی تمام این ۵ سال زیر خاک بوده. 

به نفرین من نمرده . ولی دچار شوک شدم. عمر هر کسی به اتفاقات زندگی خودش مربوطه. فکر کن ۵ سال داشتم فک ...

عزیزم ،فراموش کن براش طلب امرزش کن،معلومه که عمر ادما دست خداس منظورم این بود بهتره طلب آمرزش کنی براش دیگه فکرشو نکنی همین که ببخشیش اونم تو آرامشه

عزیزم ،فراموش کن براش طلب امرزش کن،معلومه که عمر ادما دست خداس منظورم این بود بهتره طلب آمرزش کنی بر ...

دنیا خیلی مسخرس. برام نماد زندگی ، سرزنده بودن خوشی مهربانی بود. بهش مرگ نمیومد. چقدر دنیا وحشتناکه. دقیقا از ۵ سال پیش شهریور که فوت شده و من نمیدونستم زندگی منم داغون شد از همه لحاظ. چندبار رفتم قبر بخرم خودم و خلاص کنم پول بدم یکی دفنم کنه. تا این حد . نمیدونم چرا به هر کس نفرین میکنم جوری پاگیرش میشه که خودم باید بشینم براش گریه کنم.....

چطوری مرده میشه بگی؟من فکر کردم بلایی سرت آورده و ولت کرده که نفرین می‌کنی

نه بلایی سرم نیاورده خیلی رعایتم و میکرد. همین کارهاش باعث میشد عاشقش بشم همیشه هم میگفت خیلی میترسم یه روز ناراحتت کنم. 

از ارتفاع میفته جادرجا سکته میکنه. نپرسیدم از چه ارتفاعی چون انقدر حالم بد شد دیگه گریه امانم نمیداد. نخواستم باعث رنجش خواهرش بشم.

چیشد که خواهرشو دیدی و اونم برات تعریف کرد

به طور اتفاقی. اسم خواهرش و یک بار ازش شنیده بودم. سرچ کردم شمارش و به دست اوردم. رفتم تلگرامش . داشتم پروفایلش و می دیدم که ناگهان سنگ قبرش و دیدم . تمام بدنم رعشه گرفت. باورم نمیشد. پیام دادم به خواهرش که من قبلا باهاش همکار بودم. اونم بهم گفت. 

عزیزم ،فراموش کن براش طلب امرزش کن،معلومه که عمر ادما دست خداس منظورم این بود بهتره طلب آمرزش کنی بر ...

نمیتونم فراموش کنم. ۱۵ سال فراموشش نکردم. الان چطوری باور کنم اون چشم ها دیگه وجود نداره. اون خنده هاش دیگه تکرار نمیشه و زیر خاک مدفون شده.