2777
2789

من تازه فصل سومش رو دیدم واقعا تهش بد تموم شد

سوالم اینه که اون دختره چرا اون بازیکن رو از بازی فراری داد ؟ اون بازیکن کیه این بود که اینکارو براش کرد؟ واقعا نفهمیدم.

و در آخر سرنوشت اون بچه چیشد؟ دادنش به کاراگاهه؟

هشدار اسپویل:

اون دختره تو همون پارک بازیه کار میکرد که مرده نقاشی میکشید

دختر مرده سرطان داشت و بهش نیاز داشت دختره هم چون بچشو ترک کرده بود و عذاب وجدان داشت مرده رو به دخترش برگردوند

۲۲۲ هم آره رفت پیشه کارآگاه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هشدار اسپویل:اون دختره تو همون پارک بازیه کار میکرد که مرده نقاشی میکشیددختر مرده سرطان داشت و بهش ن ...

عهههه مرسی که‌ گفتی، من فکر میکردم بچه مرده بچه دختره هم هست😐🤦🏻‍♀️😂

عهههه مرسی که‌ گفتی، من فکر میکردم بچه مرده بچه دختره هم هست😐🤦🏻‍♀️😂

😂😂

نه اگه یادت باشه رییسشون تو اتاق سرگذشت دختره داشت میگفت

این هو نه ها اون یکی که مشکی پوشیده بود 

😂😂نه اگه یادت باشه رییسشون تو اتاق سرگذشت دختره داشت میگفتاین هو نه ها اون یکی که مشکی پوشیده بود

آره یادمه

آخه چون بخاطر فراری دادن اون بازیکن کلی ریسک کرد یه لحظه شک کردم😂 

کلا اون بازی کسی پیروز بیرون نمیاد همشون آسیب جسمی و روحی میبینن دقت کنی با پولا نرفت تفریح کنه یا گ ...

دقیقا ما که داریم فیلمشو میبینیم بازم روحیمون خراب میشه چه برسه واقعی باشه

مگه سریالو ندیدی اون خانومه همونیه که میدونس دختر اون اقا مریضه اره بچه رو دادن به اون پلیسه 

بد هم تموم نشد به نظرم همه منتظر بودن بازیگر اصلی زنده بمونه که همه چی قرار نیست خواسته بیننده پیش بره

همچنان امیدوار