2777
2789
عنوان

خانما خواهش میکنم بیاین‌

190 بازدید | 22 پست

من و همسرم شغلمون جوریه که فقط با خانوما سروکار داریم . هم شماره ی منو دارن هم همسرم . یکی از این‌ خانوما بعضی وقتا با خط شوهرش بهم زنگ میزنه یا پی ام میده . من همیشه مطمئن میشم خودشه بعد جواب میدم . امروز دیدم به پیام تبلیغاتی اومد واسم احساس کردم شوهرشه . نوشتم شما . جواب نداد . من فوری زنگ زدم شوهرم گفتم قضیه اینه . بعدش زنگ زدم خود خانمه گفتم شما بودی پی ام دادی ؟ گفت نه چطور . گفتم اخه از خط همسرتون پی ام اومد من فکر کردم شمایی . گفت بزار از شوهرم بپرسم . شوهرش گفته شرمنده دستم خورده ‌‌. ولی به عوضی بودنش شک نداریم هم من هم شوهرم . من دوباره زنگ زدم شوهرم گفتم قضیه اینه . گفت فردا اول وقت خط ات رو عوض میکنی . بعد گفت پدر اون د ی و س رو در میارم 

بچه ها به نظرتون کار درستی کردم که به شوهرم گفتم ؟ اخه من متنفرم از پنهون کاری . تو دلم گفتم نسبت بهم بدبین نشه . نه بخاطر اینکه یه وقت کاری کرده باشم . فقط بخاطر اینکه فوق العاده حساسه . 

ولی الان واقعا ارامش دارم . با خیال راحت میخوابم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من خودم چندین بار با خودش بودم چندتا پسر هربار چشمک زدن و ...

منم ب شوهرم گفتم اونم جلو من خودش رو کنترل میکرد و فرداش میرف سر وقت اونا

ولی این کارم باعث شده خیلی بهم اعتماد داشته باشه

دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧
حالا شاید واقعا دستش خورده چون واسه منم پیش اومده....  حالا چیزی هم نگفته بوده که انقدر سریع وا ...

اخه من خیلی ترسوام . همیشه این قضیه ها رو هر چند ساده به شوهرم میگم که بعدا سوتفاهم نشه 

اخه شک نداریم عوضیه 

اون عوضی هست یا نیست به خودش ربط داره

مزاحمتی برای شما تا الان ایجاد نکرده

به نظر من زیادی شلوغش کردی

دوست نداشتی بلاکش میکردی 

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

اون عوضی هست یا نیست به خودش ربط داره مزاحمتی برای شما تا الان ایجاد نکرده به نظر من زیادی شلوغش ک ...

اخه شوهرم واقعا حساسه . اگه بعدا از دهن اون خانوم میشنید صد در صد سرم رو سینه ام بود