2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیایین

78 بازدید | 8 پست

شوهرم یهو اومد بهم گفت بریم یه جا سفر.گفتم چرا از من نظرخواهی نکردی. گفت میخواستم سوپرایزت کنم. 

بعد چند روز اومد گفت اتفاقا دوستم هم با خانواده‌ش میخوان برن اونجا. ولی میدونم اتفاقی نیست و هردو باهم تصمیم گرفتن. و از این بابت ناراحتم که چرا با من مشورت نکرد و با اون مشورت کرد. 

الانم میترسم بریم اونجا و یهو دوستش و خانوادش جلومون سبز بشن و شوهرم ادعا کنه اتفاقی اینجوری شده. 

میدونی چیه؟ حس بازیچه بودن بهم دست میده

و حسم به این سفر خراب شده. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دوستش مشکل داری؟

نه. با این مشکل دارم که به جای مشورت با من، با دوستش مشورت کرده و بهم دروغکی میگه شانسی و اتفاقی اونا دقیقا همونجایی میرن که ما قراره بریم. منو خر فرض کرده؟ 

یعنی با دوست مجردش میخواد شما هم سفر ببره؟؟؟

چه کاریه خب؟؟؟؟

البته میدونسته به شما بگه حتما قبول نمیکنی و برای همین پنهان کاری کرده ولی اینقدر تابلو که کامل مشخصه با هم برنامه ریختن 

اگه اینقدر حساسی قبول نکن البته طوری نشه که بگه اگه نمیای خودم با دوستم میرم 

حتی شاید اینطوری گفته که بحث بشه و خودش با دوستش تنها بره سفر 

یعنی با دوست مجردش میخواد شما هم سفر ببره؟؟؟چه کاریه خب؟؟؟؟البته میدونسته به شما بگه حتما قبول نمیکن ...

نه عزیزم با اون نمیریم. خودمون دوتا میریم. ولی زمان سفر ما و اونا تقریبا یکیه. بهم میگه اتفاقی اینجوری شد و حتی میگه دوستم هنوز خبر نداره ما کجا قراره بریم. ولی دروغ میگه تابلوعه باهم هماهنگ کردن که همزمان بریم یه جا. احتمالا اونجا میخواد منو بپیچونه و با دوستش بره بیرون و الکی بهم بگه مثلا رفتم غذا بخرم. نمیدونم هدفشون چیه. اگه برم، میفهمم قضیه چیه ولی نمیخوام اینهمه هزینه کنیم و برم اونجا استرس بکشم و پلیس بازی کنم. آدم میره سفر که خوش بگذرونه دیگه، نه اینکه دغدغه هاش زیاد بشه 😢نمیدونم چیکار کنم😭

یعنی با دوست مجردش میخواد شما هم سفر ببره؟؟؟چه کاریه خب؟؟؟؟البته میدونسته به شما بگه حتما قبول نمیکن ...

عزیزم لطفا درخواستمو قبول کن یه سوال خصوصی دارم😞