2777
2789
عنوان

عروسی شد ختم

457 بازدید | 33 پست

خواستیم بله برون جشن بگیریم جنگ شد خراب شد چهار روز مونده بود عقد کردیم بدون بله برون گفتیم جشن عقد بعد محرم صفر حالا باز باغ گرفتیم مهمون دعوت کردیم دوروز قبل مراسم فامیل نزدیک شوهرم فوت کرد جوان بود کنسل شد جشنم حالا همه میگن مخصوصا فامیل شوهر مادر ش نحس اومد نداره جشن نمیگیریم دیگه دلم خونه بنظرتون بعد ۴۰ بگیرم جشن یا نه اخه منم آرزو دارم بیوه نبودم که بدون بله برون بدون جشن خیلی گریه کردم با حرفاشون چیکار کنم بنظرتون شوهرم میگه بخای میگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما بگیر ب هیچ زرتو پرتی هم گوش نده

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه ها اصفهان چیشده گوشه همه شبکه ها زده؟؟

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️