2821
2789
عنوان

خیانت و عشق

176 بازدید | 12 پست

بچه ها سلام 

من آقا تقریباً یک هفته پیش متوجه یه موضوعی شدم ... 

همسر من که الان یک سال هست با هم ازدواج کردیم 

یه جای میرفته سر کار توی یه شرکت 

بعد به مدتی بدون این که به من بگه چهار تا خانم هم می‌رسونه( البته هم خودش و هم صاحب شرکت گفتن که برای اضافه حقوق بوده و واقعا هم بوده) 

و من اصلا اطلاعی از این که صبح و عصر کارگر می‌بره نامیده اونم خانم ..‌‌

یکی از همون دخترا یه روز به اینستاگرام من پیام میده میگه من پیج تورو دیدم تو بیو شوهرت ...

ما فکر کردیم این مجردها ....

و فلان 

من هم قهر کردم رفتم خونه مامانم اینا

خلاصه آقا تشریف اورد معذرت خواهی 

که آره من فکر نمی‌کردم این موضوع برای تو مهم باشه و فلان من گفتم اوکی اگه مشکلی تو نداشتی من یک روز با خودت ببر سرکار به عنوان کارگر ....

ایشون اول قبول نکرد ولی روز دوم من برد 

اونجا که آمار گرفتم گفتم آره یه نخ های میداد که مرد متاهل نامیده ... اگه واقعا متعهد باشه 

خلاصه من یک هفته کارم گریه و زاری بود 

ازم معذرت خواهی کرد و قسم و فلان اینا 

که هیچی نبوده این جور و اون جور

الان از تموم شدن این موضوع یک هفته میگذره ...

اما من همش بهش فکر میکنم که چرا پنهون کرد یا هر چی .... 

شما نظرتون چیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ذات مرد همینهخودش میدونست کارش اشتباهه واسه همین نگفت و چون بهش چسبید و خوش میگذشت ادامشم داد

اما من نداشتم دیگه اونجا بره سر کار الانم اصلا بهش اعتماد ندارم 

آخه من چیزی کم ندارم ...که بخواد این کار کنه 

اما من نداشتم دیگه اونجا بره سر کار الانم اصلا بهش اعتماد ندارم آخه من چیزی کم ندارم ...که بخواد این ...

واقعا نمیفهمم که چرا همه ما ها اول از همه فکر میکنم ما کمبود داشتیم

خانما ها از جمله شما کمبودی ندارن فقط بعضیا لیاقت ندارن و یا به خوبی شکرش رو به جا نیاوردن

و اینکه منم بودم کم اعتماد میشدم و چون این یه سو تفاهم نبوده چیزیم نیست که بگیم برم ازش بپرس و... قشنگ ادمو یکار کرده بهش اعتماد نکنن

واقعا نمیفهمم که چرا همه ما ها اول از همه فکر میکنم ما کمبود داشتیمخانما ها از جمله شما کمبودی ندارن ...

واقعا نمی‌دونم چیکار کنم نه دلم دوسش دارم 

همش صبر میکنم از کار برگرده خونه بریم بیرون و...

اما وقتی میاد هیچی نگاهم در از غم شده💔

شوهرم همزمان که میرفتم سر کار سرویس خانم می‌برده بدون اطلاع من

چ کار بدی که ازت پنهون کرده . حتا اینکه پنهون هم نمی‌کرد بازم کار جالبی نیست از نظرم . روابط کاری همون در حد تو شرکت کارخونه خوبه در حد سلام امروز برنامه کدوم دستگاه و ....

تو ماشین راجب کار ک حرف نمی‌زنن . ته این حرفای شخصی هم میشه دردودل و تهش میشه ع ما چقدر همو میفهمیم زنم اصلن منو با  نیست شوهرم اصلن مردونگی ندارع و....

من اصلن آدم شکاک بد دل و بد ذاتی نیستم ولی از  صد درصد . صدو یک درصد اینکارا خیانته . هرچند فقط حرف زدن و دردودل عادی باشه بازم خیانت محسوب میشه

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

آره و من خیلی دلم شکسته 😭💔

الان خودش چی میگه عزیزم

دلیل کارش دلیل پنهون کاریش چی بوده 

اکه پشیمونه ببخشش فراموش کن ولی ی تنبیه کوچیک هم بکن بزار یادش بمونه خطا کردن تاوان داره ولی زیادم سخت نگیر نزار ازونور بوم بیفته بگه دوست داشتم 

الان خودش چی میگه عزیزمدلیل کارش دلیل پنهون کاریش چی بوده اکه پشیمونه ببخشش فراموش کن ولی ی تنبیه کو ...

میگه من نمی‌دونستم برا تو مهم هست ... 🫠💔

ازش که می‌پرسم میگه چقدر گیر میدی

حتی اولین بار که تازه فهمیدم گفتم من دانشگاه میرم اگه پسری اینجوری باهام رفتار کرد چی 

گفت اگه من پرسیدم تو بگو ... 

ولی اگه من هیچ وقت ازت چیزی نپرسیدم لازم نیست بگی ... 

نمی‌دونم معذرت خواهی هم انگار زوری بوده 

اصلا نمی‌بخشمش من اول زندگیمو خراب کردم آخه چرا 

میگه من نمی‌دونستم برا تو مهم هست ... 🫠💔ازش که می‌پرسم میگه چقدر گیر میدیحتی اولین بار که تازه فهم ...

حق داری عزیزم حس بدیه همش فکر می‌کنی حتمن چیزای دیگه رو هم پنهون می‌کنه . ولی سخت نگیر ب خودت از همه بیشتر خودت اذیت میشی با مدام فکر کردن ب این موضوع . ببخشش ولی همیشه با مهربونی و آرامش بپرس چیزی هست که باید بدونم . که متوجه بشه هیچ چیزو نباید پنهون کنه ازت