2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوخیه بابا

مهرداد صدیقیان گفت من هر وقت از پول بخوام از هادی میگیرم مردم شوخی میکنن

خودش چه استوری گذاشته ندیدم 

هیشکی توی تاریخ قد ما خون دل نخورده / واسه ی یه ذره زندگی این همه نمرده ....... اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

عزیزم چرا ترسیدی قفل کردی ..نترس اینهمه حس ششم گفتن مگه از حسشون کم شده ..انقدر زود باور نباش

والا خودت ازم گفتی اولیش دیدم درست بود حس خوب گرفتم چرا جوابمو ندادی ..درخواست دادم قبول میکنی؟

بخدا نترس..اونوقت اینهمه حس ششم ک چنساله تو سایتنن تا الان حسشون باید از بین رفته باشه

عزیزم چرا ترسیدی قفل کردی ..نترس اینهمه حس ششم گفتن مگه از حسشون کم شده ..انقدر زود باور نباشوالا خو ...

سلام عزیزم

نترسیدم این کار ازم انرژی میگیره و خب خودت دیدی بعضی از کسایی که زدم درست نبودن 

مثلا یکی ازم می پرسه با فلان شخص ازدواج میکنم یا نه 

خب شاید براش مقدر شده باشه باهاش ازدواج کنه ولی حس من بگه نه ازدواج نمیکنی

بعد اون شخص نا امید میشه

یکی دیگه میگه پرستاری در میام امسال خب شاید در نیاد ولی حس من بگه آره در میای این الکی امیدوار میشه بعدش که مشخص شد حس شیشم من زیر سوال می‌ره

همیشه که قرار نیست حدسم درست بشه منم یه انسان معمولی مثل شما هستم جادوگر که نیستم

بعدشم اگه ادامه میدادم و تاپیک رو قفل نمی‌کردم باید ساعتها مشغول جواب دادن میشدم 

اولین نفر شما بودین بعدشم هی اضافه میشد وقتمو از سر راه که نیاوردم منم خسته بودم کارو زندگی دارم.

اگه میخوای برات یه *ف.ال تک نیت* میگیرم با جواب بله یا خیر 

خب ولی الان عصر فن‌آوری و پیشرفته حس شیشم و فا.ل جهت سرگرمیه.

سلام عزیزمنترسیدم این کار ازم انرژی میگیره و خب خودت دیدی بعضی از کسایی که زدم درست نبودن مثلا یکی ا ...

عزیزم اینهمه نوشتی بیشتر ازت انرژی رفت که😂

نه عزیزم وقتتون طلاس کسی نگفت وقتتون رو بذارید قطعا کارو زندگی دارید این دیگه ناراحتی نداره که..خودتون تاپیک زدید با میل خودتون جواب دادید اجباری نبود 

منظورم این بود زود باور نباشید بقیشم صلاح خودتون ..موفق باشید.

عزیزم اینهمه نوشتی بیشتر ازت انرژی رفت که😂نه عزیزم وقتتون طلاس کسی نگفت وقتتون رو بذارید قطعا کارو ...

ممنون از نگرانیتون ولی خودم حواسم هست چیو باور کنم چیو نکنم🌹

فکر نمیکنم نوشتن به اندازه ی حدس زدن زندگی دیگران کار سختی باشه که انرژی بگیره

بله من تاپیک زدم و با میل خودمم جواب دادم ولی موقعی که متوجه شدم از وقتم داره می‌ره صلاح دونستم قفل کنم تاپیک رو نه صرفا بخاطر ترس فکر نمیکنم اونقدر مسئله ی مهمی باشه که بابتش بترسم 

ممنون بابت آرزوی موفقیت 🙏🏻

عزیزم اینهمه نوشتی بیشتر ازت انرژی رفت که😂نه عزیزم وقتتون طلاس کسی نگفت وقتتون رو بذارید قطعا کارو ...

گلم امیدوارم ناراحت نشید ولی من درخواست دوستیتون رو زد میکنم چون دلیلی نمی‌دونم برای قبول کردنش🌹🙏🏻