2777
2789
عنوان

به هوش اومدن موقع عمل بینی

210 بازدید | 33 پست

خانوما من فردا عمل بینی دارم و ب شدت استرس دارم

ممکنه موقع به هوش اومدن هذیان بگم؟ یا چرت و پرت 

این حساب کاربری مشترک بین چند نفر است.❤️

داری توی آرزوی من زندگی می‌کنی بابا اصوات باید از ذوق خوابت نبره😂

نترس هیچی نمیشه بابا

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگی هم واضح نی که کسی بفهمه 

انقدرم سر و صداس توجه نمیکنن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

داری توی آرزوی من زندگی می‌کنی بابا اصوات باید از ذوق خوابت نبره😂نترس هیچی نمیشه بابا

عزیزممم ایشالا قسمت خودت😍

دعا کن چرت و پرت نگم

این حساب کاربری مشترک بین چند نفر است.❤️

نه بابا.

بعد از عمل.هرکسی یه طوره.من خودم بهوش امدم.داخله بخش.گریه کردم.هیچیم نگفتم.

ولی داخل اتاق عمل که صدام‌میزدن بهوش بیام فقط چشمام باز کردم.بعدش دوباره خوابیدم.بیدار شدم دیدم هستم داخله بخش.۳ ساعته که امدم بیزون از اتاق عمل و من خواب بودم

وای نگو توروخدارازای تاریک زندگیمو نگم

ن راز نمی‌گی احتمالا به دکتر یا پرستار چیزی بگی😂

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن