2777
2789
عنوان

راستش بگین

122 بازدید | 20 پست

فقط دخترای مجرد و محصل

شاغلا و متاهلا اصلا جواب ندن

بگین پولدارین یا متوسط یا معمولی

بعد سنتون

و اینکه تابستون چنبار با خانواده و دوست رفیق کجاها سفر پارک سینما تئاتر شهربازی، کارتینگ، بیلیارد، پینت بال، کلاس، خرید پاساژ دقیقا نام ببرید تعداد هرکدومو ک رفتین یا جاهای دیگه بگین هر هفته مثلا رودخونه فلان رفتیم یا.. 

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

محصل معمولی 19 فقط با دوستم رفتیم پارک سر کوچه مون 🥹

حتی پاساژ خرید و مغازه خرید و پارک ها رودخونه پارک خانوادگیم نرفتین سفری چیزی؟ خونه فامیلی

🥺🤍 اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.. دل من داند و من دانم دل داند و من☘️✨میرسم بهت.... شاید کمی دیر ولی حتما💔✨🫀🥺

پول ندارم کل تابستون هم فقط خوابیدم و توگوشی بودم تنها بیرون رفتنم پیک دیجی کالا بود که گفت بیا سرکو ...

چجوری یعنی کل تابستون حتی ی پارک خانوادگی مهمونی عادی پاساژ خرید، پارک کافع ن؟ 

معمولی

۱۵

سه چهار باری مسافرت رفتیم

تقریبا هر روز هم با مامانم بیرون میرفتیم

با دوستام بیرون نرفتم زیاد ولی با دخترخالم خیلی صمیمیم یه چند باری رفتیم بیرون

[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]

معمولی 

دوبار شمال رفتم 

حدودا بیست باری بازار رفتم 

چهار پنج بار طبیعت 

بیشتر سر کار بودم یعنی سه روز در هفته 

پنج بار کافه 

یبارم تبریز رفتم 

با دوستامم شب کردی کردم دو سه باری 

کلاس هم هشت بار اینا رفتم 

همین

یه شب مثل موج به دریا زدی .میگفتی میام عجب اومدی!

معمولی ۱۸ کربلا شمال همدان و کرمانشاه و کاشان و دو سه باری هم اطراف شهر من خیلی اهل بیرون رفتن پاساژ و اینا نیستم خواهرم خیلی میره کافه اینا من وقتی نیاز ب خرید داشته باشم‌میرم‌ک اونم از دستم در رفته طبیعت هم خیلی میرم دستم نیست

معمولی۱۵سه چهار باری مسافرت رفتیمتقریبا هر روز هم با مامانم بیرون میرفتیمبا دوستام بیرون نرفتم زیاد ...

ببیرون کجا خرید کافع پاساژ یا فقط پیادت روی ساده؟