2777
2789
عنوان

معده درد

158 بازدید | 14 پست

فکر میکنم بیماری معده مثل کروواسی اینروزا همه درگیرشدن. دو نفر هم از بستگان دور ما فوت کردن . بخاطر سرطان معده .آما تشخیص من اینه بیماریه جدیده . پورو بر شما کسی معده درد داره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من رفلاکس معده دارمم

منم دارم . چکار کردین خب بشین

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

منم دارم . چکار کردین خب بشین

از بچگی دارمش، تازه چند هفته پیش مامانم ب اصرارر بردتم دکتر متخصص یه کپسول داده ک هیچ نمیخورمش ولی وقتی علائممو گفتم گف حتما باید بیای برای نوار قلب ک بیستو نهم باید برم

تو‌اگه‌بلا‌هم‌بودی،‌صدبار‌بیا‌به‌سرم..

از بچگی دارمش، تازه چند هفته پیش مامانم ب اصرارر بردتم دکتر متخصص یه کپسول داده ک هیچ نمیخورمش ولی و ...

عه . منم یه عالمه قرص خوردم فایده نداشت

خسته شدم 

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

عه . منم یه عالمه قرص خوردم فایده نداشتخسته شدم

به نظر منم قرص فایده ای نداره بخاطر اونه نمیخورم ولی درکل باید ماهایی ک قرص نمیخوریم حداقل رعایت کنیم

تو‌اگه‌بلا‌هم‌بودی،‌صدبار‌بیا‌به‌سرم..

به نظر منم قرص فایده ای نداره بخاطر اونه نمیخورم ولی درکل باید ماهایی ک قرص نمیخوریم حداقل رعایت کنی ...

آره رعایت که حتما ولی ددیگه چی بخوریم