2777
2789
عنوان

من چرا نه نمیگم

52 بازدید | 8 پست

ترس از دست دادن یا چی

یکماه تلاش کردم مریضیم خوب بشه حتی بیشتر یکماه حالا که بهتر شد منه خر چون روم نمیشد نه بگم رفتم یه جایی مریض شدم باز بدتر شد الان لرز بدن درد دارم خدا چرا من اینقدر خرم چرا من اینقدر بدبختم چرااا😭😭😭برا خودم ارزش قائل نیسم حالا مگ اون طرف سگ کی بود

⁦→⁠_⁠→⁩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آدم مهربونی هستی به خودت افتخار کن اما از اونجایی که روزگار کثیفی شده سعی کن تغیر کنی

بابا ادم نباید خودشو دوس داشته باشه؟ دلم سوخت برا طرف الان باز حالم بده مریض‌شدم چ خریم من چرا چرا 

⁦→⁠_⁠→⁩

خودتو تو اولویت قرار بده

همینو بگو

من طرف ادم بزرگی دیدم

حس کردم خودم کمم و باید اونو راضی نگه دارم از طرفی دلمم می‌سوخت اما طرف چرا دلش نسوخت من مریض نشم

ولی خودم باید میدونستم چی میشه سختیامو دیده بودم میگفتم نمیشه اقا من نمیام شرایطشو ندارم

⁦→⁠_⁠→⁩

میشع بیشتر بگی اینا روانشناسیه

مثلا بابای من اینجوری نیازهای بقیه رو پیش بینی میکنه تا اولین نفری باشه ک حلشون میکنه 

در حالیکه کسی ازش کمک نخواسته همش وسط ماجراست 

مثلا همسایه دچار مشکل میشه اول بابای منه 

دوست داره قهرمان داستان و آدم خوبه باشه در حالیکه به خودش رنج زیادی میده تا همه بگن فلانی آدم خوبیه 

از پول خودش استراحت خودش از بدن خودش میگذره برای بقیه 

ب هیشکی نه نمیگه هیچ جا مثل یک آدم پر شهامت مخالفت نمیکنه با همه موافقه و حزب باده فقط از ترس اینکه کسی نگه فلانی بد بود 

اما من دارم تمرین میکنم شبیه بابام نباشم خیلی جاها شبیهشم اصلا کپی خودشم  

مثلا بابای من اینجوری نیازهای بقیه رو پیش بینی میکنه تا اولین نفری باشه ک حلشون میکنه در حالیکه کسی ...

من اعتماد به نفسم کمه اگه حس کنم طرف بالاتر منه نه نمیگم😭😭😭با اینکه نیازی کسی ندارم 

⁦→⁠_⁠→⁩