نمیخام برم ولی مجبورم این زندایی سگ صفتم ک ادعا مذهبش میشه نمیرید تو زندگیم منم شوهر میکردم پیش خانوادم میموندم خدا لعنتت کنه که سنگ میندازی الانم که دخترش ازدواج کرده باز میخاد خرابم کنه چه مرگته اخه ولم کن اون نمازا بزنه ب کمرت
من از ی پسره خوشم میاد یبارم درموردم حرف زدن ک بیان ولی این سگ همش میره منو خراب میکنه یا تا میلینه باهاشون تنها شدیم بدو بدو میاد نزاره چیزی بشه الانم چون سنم رفته بالا و ازدواج نکردم باید برم از این شهر بخاطر قضاوتا و نگاها تیکه هذ نمیتونم دیگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من از اول نوجوانیم یه پسر دوست داشتم تا الان که چندین ساله حتی بحثش مامانش کرده بود ک بیان این رفته بدم گفته الانم هروقت با اونا ی لحظه تنها میشیم سری میدوعه میاد
ببین اخه یه چیز عیان نیست تو روت کلی مهربونه جوری که من هیچی نمیتونم بگم
وای خیلی بده فامیل دو رو داشته باشی
تو اینجور مواقع باید بی رودروایسی چیز هایی که توی روت نگفته رو بهش بگی و بگی چقدر ناراحتی از رفتاراش و اگه ادامه بده مجبور میشی توهم طور دیگه ای رفتار کنی
والدین گرامی، اگه تمایل داشتین برای زبان فرشته های عزیزتون سرمایه گذاری کنید تا بتونن مثل ی آمریکایی صحبت کنن، پیشنهاد من ایشون 09124480430،مدرس زبان انگلیسی نیتو لایک هستن و روششون هم بازی و سرگرمی، دختر ما ایشون رو بیشتر از ما دوست داره