2821
2789
عنوان

لاغری شکم

322 بازدید | 22 پست

سلام بچهاا تروخدا یکی‌کمک کنه😑🥲من شرایط باشگاه رفتن و ورزش کردن ندارم خب هیکلم خوبهاا ولی شکمم خرابش کرده دوتیکس خیلی پهن نیس گرد ولی خب بازم چاق دیده میشه میخواستم ببینم راهکاری براش دارین یان؟قرصی،دمنوشی چیزی که فقط چربی سوزباشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره ولی خب خیلی سخته و هم طول میکشه حداقل یسال😂

نهههه اصلا

یک ماهه جمع میشه 

اگر رژیمم رعایت کنی تو ۱۰ روز اثرشو میبینی

فقط یادت باشه حتما با متر پلاستیکی دور کمرتو اندازه بگیری و یادداشت کنی که بهد از ۱۰ روز اثرشو ببینی 

قشنگ ۲_۳ سانت کم میشه 

خودتم برگات میریزه

زکات زیبایی پاکدامنی است. امیرالمؤمنین علیه السلام

رژیم بگیر در کنارش ورزشم توی خونه انجام بده من خودم اینکارومی کنم توی یه ماه شلوارم چهارسانت برام گش ...

سلام گلم،اگ‌راهنمایم کنی ممنون میشم،رژیم که نمیتونم بگم چلی خب اره غذاموخیلی کم‌کردم قبلا‌دوتا بشقاب برنج میخوردم الان شده نصف بشقاب،شباهم زیادمیخوردم اما الان خیلی وقت ک‌هم ناهار و هم‌شام کم‌میخورم بضی شبام اصلانمیخورم،ورزشم تاحدودی پیاده روی دارم

سلام گلم،اگ‌راهنمایم کنی ممنون میشم،رژیم که نمیتونم بگم چلی خب اره غذاموخیلی کم‌کردم قبلا‌دوتا بشقاب ...

عزیزم خیلی به خودت سخت نگیر پروتئین کربوهیدرات باید به اندازه خورده بشه وگرنه بجای چربی عضله هات میسوزن 

برای غذای برنجی طبق وزنت هر ده کیلو یه قاشق عادی   نه خیلی سر پر نه خیلی سر خالی

هیچ کدوم از وعده های غذاییت روهم کم نکن 

قند رو کلا حذف کن  و سعی کن به جاش از کشمکش توت خشک و خرما استفاده کنی 

وعده های غذاییت رو هم سعی کن طبق یه زمان مشخص بخوری  مثلا صبحانه 8تا9 نهار 1تا2 شام 8تا9   میان وعده هم ساعت 4تا 5 بعد از ظهر

آب هم حداقل سعی کن در روز تا هشت لیوان بخوری 

دمنوش زنجبیل یا آب و آبلیمو هم برای چربی سوزی خوبه اون رو می تونی صبح مثلا ساعت 11تا 12 بخوری 

بعد از ظهرام حداقل کم کمش نیم ساعت ورزش کن یا برقص   

رژیم فستینگم خیلی خوبه مثل روزه هستش اما آب و چای دمنوش اشکالی نداره بخوری البته خالی و به دون هیچ قندی  حتی اگه طبیعی باشه چون رژیمو بهم میزنه   می تونی بعد از خوردن شامت این کارو انجام بدی تا صبح به مدت دوازده ساعت    چون شب بیشترش رو خواب هستی بهت فشاری هم نمیاد 

عزیزم من مشکل تیروئید دارم دارو که میخورم خیلی چاق شدم چیکار کنم

راستش عزیزم من دراین مورد اطلاعی ندارم 

با مشاور تغذیه و یا دکتر خانواده صحبت کن اگه مشکلی نداشت می تونی رژیم بگیر 

البته برای ثابت نگه داشتن وزنت می تونی ورزشم بکنی لازم نیست حتما باشگاه باشه با پیاده روی و رقص هم میشه اینکارو انجام داد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز