بچها من حس میکنم نامزدم بد دله امروز رفتم دکتر سونوگرافی داد بیداد ک چرارفتی پیش دکتری ک مرد شکمتو اونجاتو نشون دادی نرفتی دکتر زن هزارتا فحش دری وری بهم گفت چیکارکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب واقعا لازم بود دکتر مرد برید؟غیرت رو پای بد دلی نذارید
شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.
من نمیدونستم انق حساسیت داره اخه بیشتر سنوگرافیا مرد نمیدونم واقعا موندم ک بد دله یا غیرت ترس کردم
واقعا درست نیس وقتی دکتر خانوم هست پیش دکتر اقا برید
این بددلی نیست والا
شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.
کی گفته درست نیست خیلی هم درستهمشکلش چیه مگهدکتر چه ربطی به زن و مرد داره اونم سونو شکماتفاقا بد دلی ...
نظر خواست نظرمو گفتم
لطفا تا ادب صحبت یاد نگرفتی ریپلای نزن مرسی