2777
2789
عنوان

کاهش استرس

293 بازدید | 40 پست

کسی راهکاری داره آنقدر فکر منفی نکنیم؟ اصلا دیگه دارم روانی میشم از بس افکار منفی توی سرم هست! همش به فکر مریضی و الان یچیزیم میشه و بقیه یچیزیشون میشه هستم! اصلا اینجوری نبودم از بعد از جنگ اینجوری فشار عصبی گرفته منو! کلی مشکل پیدا کردم از همین اعصاب الانم همش توهم میزنم مریضم و یچیزیم شده همشم هی میگن از اعصابه! کسی نیست راه حل بگه تهش میگن قرص بخور! قرص خودش ۱۰۰تا مرض دیگه میاره.... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم تلگرام سرچ کن استاد محمد شجاعی

اسم کانالشون همینه

مجموعه سخنرانی مهارت مبارزه با غم رو گوش بده

“یا صاحب الزمان أدرکني” ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 💌🌧️🌸🍃

با چت جی پی تی درد دل کنهمه افکارتو بهش بگوآرومت میکنه

اینکارو کردم ولی یجاهایی آنقدر شروع میکنه به گسترده کردن بحث که ۴تا چیز دیگه‌ام‌ میزاره روی حرفامون و بدتر میکنه شرایط رو. نمیدونم چجوریه ولی باید یجوری جلوی این افکار رو گرفت مثل موریانه داره تمام فکر رو میخوره و میره جلو روز به روز هم بدتر میشه....

وسواس داری 

باید به روانشناس بری عزیزم 

خیلی سخته ولی به راحتی فکر کن 

یه عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی اگر کیدراما یا سیدراما میبینی ناشناخته دوست خوب منی🩷😚 توی دنیایی که همه چی شیباله تو کنچانا باش 🌕 بدنسازی نمیرم. سپردمش به خودت اوس کریم، تو بساز، تو بسازی قشنگتره😂

همین الان میخواستم تاپیک بزنم واسه تپش قلب زیاد چیکار کنیممال من انگار داره میزنه بیرون نمیدونم چرا ...

از بس فکر و خیال میکنیم... منم مثل توام... قلب و معده و الانم پرش عضلات! تا یک بلای واقعی نازل نشده برامون باید جلوش رو گرفت واقعا