به نام خدا تنها پناه(:
اگه از هر کسی جدا شدی فرقی هم نمیکنه جنس مخالف بوده باشه یا موافق خوب حرفامو بخون و ممنون میشم نظرتو بگی .
زمانی که جدا میشیم معمولاً خیلی دیر متوجه میشیم که مسیرمون از هم جدا شده تو نباید فکر کنی که دوست داشتنی نبودی به هیچ عنوان چونکه اولا خدا به اون بزرگی دوستت داشته و داره دوماً آدما به هر دلیلی ممکنه دیگه نخوان با ما هم مسیر باشن تو نباید تاوان انتخاب های بقیه رو بدی!
به برگشتن یا برنگشتنش فکر نکن چون دنیا پر از احتمالاته ممکنه برگرده ممکنه هیچوقت دیگه برنگرده پس الکی زمان خودتو صرف افکار بیهوده نکن .
زمانی که جدا میشیم دیگه اون چرخه تموم شده اما این ما هستیم که ادامه اش میدیم و خودمونو آزار میدیم پس خودتو اذیت نکن ؛ تا دیروز اون فرد توی بلاتکلیفی میذاشتت اما الان خودتی که خودتو توی بلاتکلیفی میزاری؛
مهم نیست با کیه مهم اینکه انتخاب کرده پیش تو نباشه و این تویی که باید انتخاب کنی که بعد از رها شدن پرواز کنی و اوج بگیری یا زمین بخوریو زندگی نکنی ؛ قوی باش بدون خدا همیشه بوده و هست مهم اینکه دیگه تنهات نمیذاره!
زمانی که با این واقعیت مواجه بشی که اون انتخاب کرده نباشه توام انتخاب میکنی که دیگه نه توی زندگیت نه افکارت و... جایی نداشته باشه .
قوی باش🌱✨