2777
2789
عنوان

شام چی دارین 😘😍☺😊⚡

293 بازدید | 25 پست

خودم سیب زمینی کبابی با بنیر 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

کوفتم نمیده شبا مامانم میگه اسپزخونه تعطیل🤣🤣

اگرزن ستیز ونژادپرست هستی ، به خودت اجازه میدی به دختر مجرد بگی ترشیده و ازدواج رویک دستاورد میدونی و تحقیر انسانها برات یکسرگرمی محسوب میشه ، اگر رنگ پوست ، چهره ، قد ، زبان ، لهجه ، قومیت ، ثروت و یاهرویژگی انتسابی دیگری را دستمایه ی تمسخرو آزاردیگران میکنید ; اگراززخم زبان وکوچک کردن ادمهالذت میبریدلطفااز دایره ارتباط من فاصله بگیرید.نه درتاپیکهای من حضورداشته باشیدونه در پی نظرات من درتاپیک دیکران دنبال تعامل باشید . من کوچکترین علاقه ای به همصحبتی باصاحب چنین تفکری ندارم .دنیاو ارزشهای من جایی فراتراز تحقیردیگران تعریف شده اندو برای من انسانها بارنگپوست و نژاد وجنسیتشان تقلیل پیدا نمیکنند. احترام / شعور / انسانیت برای من قابل مذاکره نیست پس اگر نگاه و ادبیات شمابرپایه تحقیر ، نفرت و ازار دیگران است دردامنه فکری وجهان و بینش من جایی ندارین ؛ این نه بحث است نه یک مجادله فقط یک مرزگذاری روشن هست و من برای باورها و مرزهایم بسیار احترام قائلم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چکدرمه داشتیم خوردیم😂😂

اصلا نخوردم دوست دارم یه بار امتحان کنم

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

الویه داشتیم 

البته جوری درست میکنم تا دو روز داشته باشیم لعنتی هرچی تو یخچال می مونه خوشمزه تر میشه

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

بندری که خوردیم

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
اصلا نخوردم دوست دارم یه بار امتحان کنم

وای خیلی خفنه😋😋عقب موندی خواهر 

مخصوصا آتیشی ت غازان درست کنی واییی میمیرم براش با سالاد و ترشی و ماست🥺🥺

Death cause overdose by thinking too much🧠💥

گفتن نیمرو

من نیمروهایی که خودم میپزم دوست ندارم

گفتم من آبپز میخورم بقیه هم گفتن تخم مرغ آبپز

بین بد. و بدتر بد را انتخاب کردم😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃