2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکی از نزدیکا سر چیزای الکی سر دعوای که با شوهرش کرده بود طلاق گرفت . فک کرد خبریه میگفت من از الان چقد خاطر خواه دارم . نمیدونس همونا فقط برا روابط جنسی میخوادت 

خلاصه سه چارسال گشت دید نه خبری نیس هرکه نزدیکش میشد تهش رابط میخواس چندبارم با چند نفری دوس شد صیغه شد ب امیدی که قراره به ازدواج ختم بشه. ولی اخر سریا ب غلط کردن افتاده بود با اینکه شاغل بود میگفت خیلی سختی کشیده

دوستان درست میگن. اگه مشکل خیلی اساسی و غیرقابل حل نیست برو مشاوره و فکر طلاق نکن. من هر کسی رو دیذم ...

میدونم ولی اینم مطمئنم بعد طلاق شرایطم قطعاً بهتر از زندگی هست که جرعت ندارم ی حرف بزنم میگیره زیر کتک 

خانوادشو فقط مامان و باباش و خواهرش میدونه ، همیشه مجبورم تابع دستورات اونا برم جلو ، شدیداً دهن لقه ، ریز ریز مکالممونو به مامانش میگه

همه ی حرفهای مامانشو عملی میکنه ولی من هزار بارم هر چیزی بگم انگار نه انگار آخرش هم میشه دعوا و کتک 

بنظرت موندن تو این زندگی خوبه یا سختی های طلاق؟

میدونم ولی اینم مطمئنم بعد طلاق شرایطم قطعاً بهتر از زندگی هست که جرعت ندارم ی حرف بزنم میگیره زیر ک ...

نه کتک زدن اوج بی حرمتیه

منم خیلی سختی کشیدم خیلی 

ولی اگه جدا بشم بچم تنها میشه

اگه پشتوانه مالی داشتم خوب بود

ولی الان جدا بشم با دست خالی محبورم برم سرکار و دحترم تو خونه تنها بمونه‌ با این جامعه خراب نمیتونم تنهاش بذارم 

ولی اگه بچه نداری برو

واقعا زندگی کردن با یه ادم نفهم سخته

نه کتک زدن اوج بی حرمتیهمنم خیلی سختی کشیدم خیلی ولی اگه جدا بشم بچم تنها میشهاگه پشتوانه مالی داشتم ...

چون بچه ندارم برای همین میخام زودتر تمومش کنم فقط خانوادم میگن صبر کن😭😭