2777
2789
عنوان

دلم شکسته

181 بازدید | 10 پست

دلم از شوهرم شکسته امروز خواب بودم یهو بیدارم کرد و گفت بریم خونه پدرت و بی دلیل به پدرم توهین کرد و گفت قبر پدرت یک ساعت بعد هم عذرخواهی که من که چیزی نگفتم واقعا این حرف چیزی نیست ؟

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتمن مشکله روانی چیزی داره

آخه یهویییییی

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           
يعنى اگه الان سر جاش نشونيش اين واسش استارتى مى شه براى توهين به اعضاى خانوادت.د ه ن ش و سرويس كن

معلومه خیلی وقته استارت شده

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           
معلومه خیلی وقته استارت شده

نه اولین بار بود خیلی خانواده اکو دوست داشت باورم نمیشه خودمم موندم چرا

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
چرا این حرف زد

گفتم قبلش زنگ بزن ببین هستن یا نه گفت روز عید جایی نمی رن گفتم حالا شاید نباشن اصلا حوصله نداری ولش کن نمیریم اونم گفت قبر پدرت