2777
2789
عنوان

این طبیعیه که من از رنگ مو بیزارم❓

144 بازدید | 17 پست

نمیدونم والا شاید من غیر طبیعی باشم 

آدم میشناسم تا ریشه موهاش درمیاد فوری بدو بدو میره سالن برای تمدید ریشه مو 

من خیلی دوس دارم موها مشکی باشه فقط صاف و یه دست باشه سفیدی هم داشته باشه 

به هیچ عنوان از رنگ مو خوشم نمیاد مخصوصا بلوند و طلایی و روشن 

حالا رنگای تیره یکم قابل تحمل هستن مثل قهوه ای تیره و فندقی و شکلاتی 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوست ندارم

خب خداروشکر تنها نیستم 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

باور کن از همه طبیعی تری

ای من به قربان ذولفقار علی زد و چه خوب زد😎            تیغ علی با اهل خیبر کار دارد💪                                                                                                             باید خدا شوی تا که بفهمی علی که بود! 

چند سالته ؟

۲۸

منم همینطور:/

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

آره من با این که خودم رنگ کارم اما موهای خودمو با این که جو گندمی شده رنگ نمی زنم خوشم نمیاد.

ببخشید یه سوال داشتم

موی سفیدمو چجوری رنگ بزنم اخه هر بار سفیداش بازم معلومه

لایک ممنوع🙏                                            

نه طبیعیه عزیزم منم مثل تو ام آدم خوبه همش نچرال و طبیعی باشی خیلیم باید خوشحال باشی آدم طبیعی هستی که همش هزینه الکی نمیکنی برای اینکه یه رنگی بزنی که فردا موهات خراب بشن من خودم یه بار دکلره کردم مثل سگ پشیمونم کلی بیا هزینه کن وقتتو الکی هدر بده بعدم هیچ به خودت بیایی ببینی موهات آسیب دیده و خشک و وز منم دیگه توبه کردم دیگه هیچ وقت رنگ نکنم موهامو اما شوهرم میگه باید رنگ کنی موهاتو