2777
2789
عنوان

چیکار کنم‌ کمکم کنید

46 بازدید | 4 پست

سلام،من دارم واسه کنکور میخونم و واقعا فشار زیادی از نظر روانی رومه،خانوادم‌ هم واقعا شرایط متشنجی دارن دعوا(چه کلامی چه فیزیکی) و بحث ،داداش کوچیکم همش پشت دره و دیگه به جایی رسیده که در رو باز نکنم‌ با چاقو و انواع وسایل می کوبه به در کلا ۸ سالشه و میگه باید باهاش بازی کنم ،حتی با یه ساعت دوساعت بازی کردن هم قانع نمیشه و روانیم کرده،والدینم هم کمکی بهم نمی کنن و می تونم بگم من اصلا تمرکز ندارم چندبار گفتم بخاطر کنترل خشم و ... بریم روانشناس‌ تروخدا یه جلسه رفتن کلی دروغ که ما خیلی هم خوب باهم کنار میایم تحویل روانشناسه دادن و دیگه هم نرفتن چون هزینه اش زیاده،الانم نشستم‌ بعد یه دعوای بزرگ زار زار گریه میکنم بخدا میخوام درس بخونم فقط فرار کنم

با مدیر مدرسه ای معاونی کسی اوکی نیستی باهاش حرف بزنی مثلا بگی که بچه کوچیک داریم نمیتونم تو خونه درس بخونم پدرو مادرم همراهی نمیکنن بذاره بری تو مدرسه درس بخونی؟ چون من مدرسه ی ما اینطور بود مدیرمون و.. خیلی حواسشون بود.. میگم شاید بتونی از اونام کمک بگیری؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیذارن بری سالن مطالعه؟

حقیقتا‌ تو زبون‌ میگن برو ،ولی وقتی شال و کلاه کرده بودم تا برم به بهانه های مختلف دعوا راه مینداختن‌ باهام که من متوجه شدم انگار دلیل اصلی اینه که اصلا نمی‌خوان من برم از خونه بیرون