سلام خسته نباشید من دانشگاه میرفتم دو ترم خوندم ادامه ندادم و ترک تحصیل کردم الان حوزه میخوام برم قبول شدم مشکلی که ایجاد نمیکنه انصراف هم ندادم روزانه بودم استرس دارم چیکار کنم خیلی ها گفتن مشکلی نداره ولی نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنین
مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست
مرسی فداتشم دعاکن مشکلی پیش نیاد انشالله پس فردا میرم واسه ثبت نامم ❤️❤️😘
ان شاالله موفق باشی عزیز دلم
فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست