2777
2789
عنوان

درد لگن در دختر نوجوان

126 بازدید | 16 پست

سلام دوستان ببخشید توی اطرافیانتون دختر نوجوان که درد لگن داشته باشه دیدید؟ علتش چی بوده؟ 

فردا نوبت دکتر داره ولی خیلی استرس دارم

میشینه درد میگیره؟؟

بخصوص وقتی جای خشک میشینه؟

INTJ هستم (معمار) ، خانم هستم ، کاربری دست سه نفره ، علاقه مند به کالبد شکافی🗿❤️ ویولن میخوام بخرم و علاقه مند به زبان اسپانیایی🇪🇦  یه روزی نابود میشم دو ساله افسرده ام و پارانوئید دارمم💔 حالم خوب نیست بده شاید برم😕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حواست باشه گلم

از نظر اندومتریوز چک بشه

اینو حتما به پزشکی ک میبری بگو

بگو از نظر اندومتریوز چکش کنید

و اگر ام ار ای چیزی دادن

حواسشون به این قضیه باشه🩵

البته این حرفم برای اگاهی و پیشگیریه

ن برای ترس🫶🏻🫶🏻🫶🏻

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

دقیقاااا وقتی راه میره اصلا مشکل نداره فقط موقع نشستن

وای من اینجوری شدم پارسال بهار من یبوست داشتم حالیم نبود رفتم متخصص داخلی گفت یبوست داری

INTJ هستم (معمار) ، خانم هستم ، کاربری دست سه نفره ، علاقه مند به کالبد شکافی🗿❤️ ویولن میخوام بخرم و علاقه مند به زبان اسپانیایی🇪🇦  یه روزی نابود میشم دو ساله افسرده ام و پارانوئید دارمم💔 حالم خوب نیست بده شاید برم😕

نه عزیزم یبوست نیست

پس نمیدونم مشکل چیه ایشالله هرچه زودتر خوب بشن❤️

عزیزم میشه بگی چرا؟ استرس گرفتم😔

نه گلم استرس نداشته باش

چون این مورد رو پزشک زنان توجه بهش نمیکنه

من گفتم شما خودت گیر بدی و تاکید کنی

خیلی از کسایی ک بعد ها کیست اندومتریوز داشتن و بزرگ شده بوده

در ایام نوجوونی گاهی درد لگن داشتن

بابت چسبندگی و....

ک خب پزشک نادیده گرفته

در مورد دختر شما

حدس میشه رو عفونت زد🩵

متحمل تره

اما من چون خودم مبتلا هستم و دیر فهمیدم و تشخیص نمیدادن

اینو گفتم

ک شما حواستون باشه🫶🏻🫶🏻🫶🏻🩵🩵🩵

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یعنی چی عزیزم؟

خب دخترا از سن نوجوونی ممکنه عفونت مجاری اددار یا عفونت واژن بگیرن قرار نیست چون دختره یا نوجووونه هنیشه سالم بمونه ،در مل خانما اگه عفونت بگیرن و متوجه نشن یا بهش بی توجه باشن ممکنه گسترده بشه و به لگن برسه  برای همین بیشترین درد لگن توی خانما میتونه عغونت درمان نشده باشه،یا اینکه قبلا افتاده و الان داره خودشو نشون میده