حسنکم مدیر استارتر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 7517 عنوان معاینه لگن 210 بازدید | 4 پست خانوما من تو هفته۳۶هستم بعد سیزده بدر وقت دکتر دارم یعنی قراره معاینه بشم؟؟و اینکه از چند هفته تو بیمارستان پرونده بازکردین؟ من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️ 1397/01/11 | 20:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساحل۷۰ عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 2228 بله عزیزم معاینه میکنن زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*
حسنکم مدیر استارتر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 7517 بله عزیزم معاینه میکنن واقعا؟؟مال شمارو۳۶معاینه کردن؟؟ من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️
ساحل۷۰ عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 2228 واقعا؟؟مال شمارو۳۶معاینه کردن؟؟ بله معاینه شدم برای پسرم ولی تو این بارداری دیگه معاینه لزومی نداده آخه قبلی رو طبیعی آوردم زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*
حسنکم مدیر استارتر عضویت: 1396/06/04 تعداد پست: 7517 بله معاینه شدم برای پسرم ولی تو این بارداری دیگه معاینه لزومی نداده آخه قبلی رو طبیعی آوردم مرسی عزیزدلم از راهنماییت😘 من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️