2777
2789
عنوان

خیلی غرمیزنم😭

367 بازدید | 17 پست

سرشوهرم خیلی غرمیزنم خودمم ازاین بابت ناراحتم ولی چکار کنم غرنزنم اصلا به فک نیست انگارتومغزش گچه واقعاانگارکم داره

اصلا به فک پیشرفت نیست خسته شدم همش باید من به فک اینده باشم عین خر کارمیکنه دوجا سرکاره ولی چیزی به اسم پیشرفت تومغزش نیست به منم میدون نمیده که خودم همه چی دستم باشه فقط میتونم باغر جلو ببرمش فقط تموم فکروذکرش شکمه یدونه انگشتر ندارم حاصل ده سال زندگیمونم یه آپارتمان ویه ماشینه اونم با بدبختی وغرغر کردنای من جورشد دم به دقیقه باید غربزنم خدالعنت کنه مرد بی فکروحالم اززندپی بهم میخوره کاش یه شوهر داشتم باخیال راحت زندگی میکردم برادراش که فقط یکی دوسال تومجردیشون سرکاربودن تموم حقوق وپولاشونو طلاخریده بودن یاماشین این هیچی نداشت درحالیکه حداقل پنجج سال سرکار رسمی بوده و قبلشم جاهای دیگه کارگری کرده بوده بدون پشتوانه زندگیو شروع کردیم خیلی سختی کشیدم الانم بادوستش شراکتی مغازه دارن انگار کارگر اونه هیچ قصدنداره پول ازاون مغازه بیاره خونه تا من غرنزنم هیچ خیال نداره انگار کم داره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخ این مردا قلب ما رو تموم میکنن

سشوهر من از اون ور بوم افتاده بس به فکر پوله خون منو تو شیشه کرده مدام فحشم میده جرا یک سیخ افتاده تو آشغالی

شیعگی تنها نماز وروزه نیست آب تنها درمیان کوزه نیست کوزه را پرکن ز آب معرفت تا دراو جوشد شراب معرفت باده مما رزقناهمبنوش تنفقون بنیوش ودرانفاق کوش هم بنوش وهم بنوشان زین صبو لن تنالوا البر حتی تنفقوا ای خوش آن بزمی که لیلایی شوی هرنفس لاهوی الایی شوی تا کی در بند مانی همچومن سیر معنا کن چوهفتادودوتن همچو یحیی گروهی سر در طبق میشود عریان به چشمت سرحق دست بردار از تکبر و از خطا شیعه یعنی جود و انفاق و صفا شیعه باید خاکها زا گل کند خط سوم را به خون کامل کند خط سوم خط سرخ

آخ این مردا قلب ما رو تموم میکننسشوهر من از اون ور بوم افتاده بس به فکر پوله خون منو تو شیشه کرده مد ...

اینم سر این چیزا حساسه ولی فقط. درحد همون یه اسباب بازی شکسته رونمیتونم پرت بدم ولی اصلا چیزای مهمتر اینده بچه خونه ماشین توفکرش نیست اوایل باخانواده من اینور اونور میرفتیم عین گاو سرش مینداخت پایین می اومد باماشیناشون ککشم نمیگزید من خجالت میکشیدم اون نه

وا بنده خدا خونه داره ماشین داره مغازهشراکتی داره دیگه چی میخوای بیشتر از پولدار بشه دیگه شما رو نمی ...

بابا من ایناروبابدبختی بحث کردنای زیاد دعواهای زیاد مجبورمیکردم میگرفت حاصل ده سال زندگی وبدبختی وطلاهای منه نخوردم نپوشیدم تاتونستیم اول زندگی تنها دارایش 7میلیون رهن  خونمون بود اونم وام ازدواج بود  الانم داره کار میکنه چرا بیشتر پیشرفت نکنه چرا پولشش بره جیب شریکش تا ببینم کی مگه مرض داره سرمایه گذاشته کارمیکنه برااون من الان طلاهامو میخوام هیچی ندارم ازاینده میترسم واقعا کاش نمیفروختم

بابا من ایناروبابدبختی بحث کردنای زیاد دعواهای زیاد مجبورمیکردم میگرفت حاصل ده سال زندگی وبدبختی وطل ...

وظیفه اون اینه که خرج و مخارج شما رو بده دیگه بعدش خودش میدونه شما تا اینجا حرص خوردی بعد این اینکارو نکن 

بابا من ایناروبابدبختی بحث کردنای زیاد دعواهای زیاد مجبورمیکردم میگرفت حاصل ده سال زندگی وبدبختی وطل ...

البته خودمم تا چند وقت پیش مثل شما فکر میکردم ولی الان میگم به من چه 

وظیفه اون اینه که خرج و مخارج شما رو بده دیگه بعدش خودش میدونه شما تا اینجا حرص خوردی بعد این اینکار ...

خوب اگه خودش میدونست که دیگه خیالی نبود مشکل اینجاست که خنگه گیجه سرش کلاه میره همش من باید مراقبش باشم الان باباش میاد پیشش میگه تو خوبی فلانی وضعت خوبه گولش میزنه بعد به اون یکیا کمک میکنه  بعدبرمیگرده به من میگه چراتو طلا نداری خوب عزیزم قسطای بقیه رومیدی پولاشونو میدن طلا به ماکه کمکی نمیکنی

حق داری واقعا... اما خصلت شوهرت اینه و نمیتونی عوضش کنی..

ببین مثلا پدرش رفته مغازه پیشش سرشو شیره مالیده بهش گفته تو ازهمه پسرام بهتری اذیتم نککردی تو وضعت بهتره فلانه پول بازنشستگیشو گرفته تقسیم کرده بین پسراش به این نداده اینم حتی به منم نگفت که منه خر عین گاو نرم بشینم جلو روشون اونجا بفهمم چی شده حرص بخورم

حق داری واقعا... اما خصلت شوهرت اینه و نمیتونی عوضش کنی..

باباش گولش میزنه زمین کشاورزی دارن دوازده ساله فقط برادراش میکارن بواخودشون انگاراین جز اون خانواده نیست میگن تو پسرخوبمونی فلانی اینم هیچی نمیگه بعد اونا پول کشاورزی میدن طلا برازناشون

شوهر من مغازه سوپرمارکت و میوه فروشی داره. یه داداشش 200 تومن بدهکاره، یکیشون 100 تومن، باباش 50 تومن. مامانشم که کلا هرچی میخواد میره مجانی برمیداره

وقتی هم میگه پول بدین میگن نداریم. به همین راحتی

یعنی به حدی رسیدم که میگم مغازه رو جمع کن من از گشنگی بمیرم اما پول زحمت کشیتو نده به خونوادت