2821
2789

گربم داره موهامو لیس میزنه و گاز میگیره

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خنده دار ترین خاطراتتون چیه؟؟؟؟؟؟؟😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😁

بگین یکم روحیمون عوض شه😁😁😁😁😁😁

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌

🤣🤣🤣🤣

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

یادم نمیاد ولی یه مسئله که واقعا رو اعصابمه یه آقا از دیروز دوباره بهم درخواست میدههههه

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یادم نمیاد ولی یه مسئله که واقعا رو اعصابمه یه آقا از دیروز دوباره بهم درخواست میدههههه

خب نه قبولش کن 

نه رد 

ولش کن به امون خدا خودش اذیت میشه ولکن میشه

کیه؟؟؟؟

نی نی یار بگو

هیچ کس کشورشو انتخاب نکرد. هیچ کس چهرشو انتخاب نکرد. هیچ کس قدشو انتخاب نکرد . هیچ کس چشماشو انتخاب نکرد. ولی اهای تویی که به خاطر ویژگی های ظاهری دیگران دیگرانو مسخره میکنی تو بیشعور بودن رو انتخاب کردی🙂🕸🌸🏵🌼🌌

داشتم راه میرفتم پاهام تو هم پیچ خورد همون لحظه یه آقایی داشت از کنارم رد میشد تا دید دارم میفتم رفت ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

کیه؟؟؟؟نی نی یار بگو

کاربریش اامی بود

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

2824
2823
2791
2779
2792