2777
2789
عنوان

بیایین یه لحظه

56 بازدید | 13 پست

با گوشی شوهرم برای خودم میخواستم شارژ بخرم. دیدم قبلا برای یه شماره ی دیگه شارژ خریده ولی شماره رو نمی‌شناختم. پروفایل و اسم هم هیچی نداره. کاملا ناشناسه. چجوری بفهمم کیه؟ 

قبلا یه بار ازش پرسیدم گفت فلان همکارمه(پسر) ولی اون همکارش شمارش یه چیز دیگس. 

چجوری بفهمم کیه؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی الکی خودت رو توی شک ننداز بیخیال بابا

آخه شوهرم برای خودش و من به زووووور شارژ میزنه. نمیاد که برای یکی دیگه شارژ بخره. عجیبه کلا. بعدم میگه فلانیه، ولی فلانی شمارش یه چیز دیگس. 

آخه شوهرم برای خودش و من به زووووور شارژ میزنه. نمیاد که برای یکی دیگه شارژ بخره. عجیبه کلا. بعدم می ...

شاید دوتا خط داره شما اون یکی رو نداری 

شاید ازش خواسته که برای این شماره شارژ بگیره 

ممکنه ک پولشو بهش داده باشه

شاید دوتا خط داره شما اون یکی رو نداری شاید ازش خواسته که برای این شماره شارژ بگیره ممکنه ک پولشو به ...

به نظرت به شوهرم بگم با شماره خودش زنگ بزنه بهش تا بفهمم کیه؟ 

شاید دوتا خط داره شما اون یکی رو نداری شاید ازش خواسته که برای این شماره شارژ بگیره ممکنه ک پولشو به ...

نمیدونم. ولی حس کردم شماره خانومه. چون شش بار زنگ زدم بعد یه آقا برداشت. آقایون همون اول جواب تلفنو میدن. خانوما جواب نمیدن و گوشیو میدن به یه آقا که جواب بده. وگرنه چرا آقا بعد 6 بار تماس جواب داد؟! 

ن بنظرم خیلی شک داری با گوشی یکی دیگه که شوهرت هم نشناسه شماره رو زنگ بزن

کم به زنها انگ شکاک بودن بزنین. مرد اگه درست رفتار کنه، زن هم شک نمیکنه بهش. الان پیدا کردم کی بود اون شماره. یه دوستشه که ازش بدم میاد و بهم گفته بود قطع ارتباط کردم باهاش چندسال پیش. اما الان برا‌ش شارژ خریده، یعنی باهم یه جا بودن که بهم نگفته. 

کم به زنها انگ شکاک بودن بزنین. مرد اگه درست رفتار کنه، زن هم شک نمیکنه بهش. الان پیدا کردم کی بود ا ...

عزیزم من نگفتم شما شکاکی گفتم فکرت رو درگیر نکن وشک به دلت ننداز

خوب این دوستش آقاست دیگه؟