2777
2789
شاید بشه از منظر دیگه ای هم بهش نگاه کردالان خیلیا هم میگن دعا کنین که عروس خوب برای پسرم یا همسر خو ...

بله درسته اما مهرجویی و طلب شوهر کردن جالب نیستش...مثلا در شرف انایی با کسی باشی و از خدا بخواهی طرف مقابل انسا پاک و خوبی باشه خیلی هم خوبه اما اینکه دعا بکنی بتونی شوهر خوب بکنی رو خوب نمیبینم...

تمام ذرات هوا،واسه نفس کشیدنه🕊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله درسته اما مهرجویی و طلب شوهر کردن جالب نیستش...مثلا در شرف انایی با کسی باشی و از خدا بخواهی طرف ...

اتفاقا من قبلا ده سال پیش عاشق یکی از فامیلامون بودم  هر موقع دعا میکردم میگفتم خدایا من با اون شخص ازدواج کنم 

الان ک ده سال از اون موقع میگذره میگم چرا من انقد احمق بودم واسه این ینفر انقد دعاخوندم 

هرجور فکر میکنم اگه ازدواج میکردم باهاش رسماً بدبخت میشدم 

اصلا نباید برای یک شخصی دعاکردم 

دعا کنی ی آدم خوب و مومن باتقوا همسر خوبی باشه بیاد خواستگاریت آنچه خدا در نظر گرفته برامون زودتر بیاد بنظرم عقلانی تره تا واسه شخصی ک دوسش دارین ولی شاید به صلاحمون نباشه دعا کنیم

بله درسته اما مهرجویی و طلب شوهر کردن جالب نیستش...مثلا در شرف انایی با کسی باشی و از خدا بخواهی طرف ...

یکی درمیون از این تاپیکا میزنن بعد مرد ایرانی بدرد نخور هم میاد اینارو میخونه دیگه خودشونو میگیرن فکر میکنن دخترا کشته مردشونن

یکی درمیون از این تاپیکا میزنن بعد مرد ایرانی بدرد نخور هم میاد اینارو میخوره دیگه خودشونو میگیرن فک ...

بله دقیقا مخالفم...اگر خانوما توی کنترل احساساتشون عاقلانه تر رفتار بکنن این همه تاپیک خیانت هم نمیبینیم

والا حالت تهوع گرفتیم دیگه بسسسسس

تمام ذرات هوا،واسه نفس کشیدنه🕊