2821
2789
عنوان

بیاین دلداری

89 بازدید | 14 پست

۱۶ سالمه و سه تا هم آبجی کوچیک تر از خودم دارم 

با مامانم راه نمیام ، همش دعوا ، زندگی تکراری و...

می‌خوام درس بخونم مستقل بشم ولی اونقدر نشخوار فکری دارم که اذیتم می‌کنه 😭

ببین می‌دونم اذیت میشی و از اینکه درکت نمیکنن ناراحتی 

ما هم اینارو گذروندیم . نمی‌دونم بحث و دعواتون سر چیه ولی خب به مرور زمان یاد میگیری بحث رو کش ندی و فقط بیخیالی طی کنی تا کمتر اذیت بشی 

تو این سن طبیعیه . چون نوجوونی

هدف های کوچیک کوچیک برای خودت بزار و بنویس توی یه دفتر مخصوص و سرگرم هدف هات شو . مثلا یه هدف کوچیک اینکه امتحان این درس خوب بخونم .... اینجوری کمتر فکر میکنی

بحث نکنیم .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

معلومه خودت هم حساسی

نوشخوار ذهنی میکنی طبعت سرد هست

سوداوی هستی

لاغر اندامی

حتما گرمیجات بخور

چهل روز سردی نخور

نوره یا واجبی بزن تو حمام

از اینایی که بو میده

وگرنه اسانس دارها خاصیتی ندارن

آب حوشیده ولرم روزی پنج استکان

ببین می‌دونم اذیت میشی و از اینکه درکت نمیکنن ناراحتی ما هم اینارو گذروندیم . نمی‌دونم بحث و دعواتون ...

همیشه موقع دعوا صحنه رو ترک میکنم .

کنار میام 

نمی‌دونم حوصله ندارم ...

همیشه موقع دعوا صحنه رو ترک میکنم .کنار میام نمی‌دونم حوصله ندارم ...

درستش همینه

نشخوار فکری تو سن نوجوانی خیلی زیاده منم همسن تو بودم داشتم دیوونه میشدم سر همین. سعی کن یه روزایی از خونه بزنی بیرون یه پیاده روی یا باشگاهی خیلی بهتر میشی

درستش همینهنشخوار فکری تو سن نوجوانی خیلی زیاده منم همسن تو بودم داشتم دیوونه میشدم سر همین. سعی کن ...

ببخشید ، شما دانشجو چه رشته ای هستید؟

چطوری تونستید با نشخوار فکری درس بخونید؟

ببخشید ، شما دانشجو چه رشته ای هستید؟چطوری تونستید با نشخوار فکری درس بخونید؟

دبیری. من اولویتم این بود هر جور شده سال اول قبول بشم و ترس شدیدی نسبت به پشت کنکور موندن داشتم. همین ترس وادارم میکرد که هرجور شده بخونم. شرایط سختی بود برام ولی خب انگیزه هم داشتم به نتایج خوبی که از تلاشم به دست می اومد فکر کردم مثل مستقل شدن. سخت اما شدنی بود

دبیری. من اولویتم این بود هر جور شده سال اول قبول بشم و ترس شدیدی نسبت به پشت کنکور موندن داشتم. همی ...

موفق باشید 🌸 خیلی هم عالی

مدرس عادی بودید؟

از کی شروع کردید به کنکوری خوندن؟

تست رو از کی شروع کردید؟

قبولی سال چند ؟

موفق باشید 🌸 خیلی هم عالیمدرس عادی بودید؟از کی شروع کردید به کنکوری خوندن؟تست رو از کی شروع کردید؟ق ...

مرسی گلم❤️

آره مدرسه دولتی. از سال دهم کم و بیش میخوندم از یازدهم جدی تر شد. سال ۱۴۰۳

مرسی گلم❤️آره مدرسه دولتی. از سال دهم کم و بیش میخوندم از یازدهم جدی تر شد. سال ۱۴۰۳

میشه بفرمایید چه منابعی برای هر درس داشتید ؟

آخه منم دهم انسانی م

و اینکه تابستان دهم به یازدهم و یازدهم به دوازدهم چه کردید

میشه بفرمایید چه منابعی برای هر درس داشتید ؟آخه منم دهم انسانی مو اینکه تابستان دهم به یازدهم و یازد ...

آره حتما 

فقط یکم طولانی میشه درخواست بده برات لیستش رو بفرستم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  14 ساعت پیش