2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خیلی شجاع و عاقل هستن کسی نمیتونه گولشون بزنه و حرف تو خالی و قبول نمیکنن و اهتراض میکنن و اروم نمیش ...

چرا دهه هشتادی ها این مدلی هستن ولی دهه های قبل نیستن ؟

خودت باش با وجدانی بیدار💗🥹🎀

بچه های بعضی هاشون معلوم نیس از کیه و خیلی زودتر از دهه های قبلی شون پیر میشن. و اینقد تزریق کردن که صورتشون زود افتاده میشه؛ ۲۰ سال بعد شاهد چهره های پیر در سن میانسالی هستین. بعضی هاشون نه همه.

خیلی شجاع و عاقل هستن کسی نمیتونه گولشون بزنه و حرف تو خالی و قبول نمیکنن و اهتراض میکنن و اروم نمیش ...

من قصد بدی ندارم ولی دقیقا برعکس بچه های سرکشی هستن که هدف هم ندارن و با عرض پوزش اکثرا هم بی ادبن و اتفاقا خیلیم زود گول میخورن نریزید سرم من نمیگم همه ولی غالب افرادی که دیدیم اینجوربودن

بچه های بعضی هاشون معلوم نیس از کیه و خیلی زودتر از دهه های قبلی شون پیر میشن. و اینقد تزریق کردن که ...

دهه هشتادی ها خیلیاشون ازدواج نکردن اصلا..

من قصد بدی ندارم ولی دقیقا برعکس بچه های سرکشی هستن که هدف هم ندارن و با عرض پوزش اکثرا هم بی ادبن و ...

بله همینطور که تو همه دهه ها آدم های متفاوتی وجود داره