2777
2789
عنوان

شوهرم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 31 پست

یعنی منی که اینو میخونم بجای تو حرص میخورم

گاهی اوقات کسی که دوستت دارد، بیش از همه آزارت می‌دهد!   می‌دانی چیست لیلی؟ دروغ محض است که می‌گویند با لباس سفید که رفتی با کفن باید برگردی! من، تو و تمام زنانی که عاشق می‌شوند باید یاد بگیریم که عشق💗نباید نقطه ضعف‌مان شود.. که عشق نباید از خطوط قرمزمان رد شود⛔و چیزی از خودمان باقی نگذارد.. سخت است و چه بسا غیر ممکن اما باید یاد بگیریم که ما فقط یک بار اجازه زندگی کردن🌱داریم و هیچ چیز و هیچ کس حق ندارد این زندگی را به کام‌مان زهر کند حتی عشق...💕+کپی نشود+
نه اصلا بخدا

اخی عزیزم بخدا حق داری ما زنا خیلی حساسیم و اونجوری که بایدشوهرامون درکمون کنن نمیکنن من یه پریدمیخام بشم کلی بدخلق میشم حالا تو که حامله هم هستی اینجورمواقع بایدبزاری تو بهترین موقعیت که حال روحی شوهرت خوب باشه نیازاتوبگی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از قديم ميگن ناز كش داري ناز كن

نداري دور از جون همگي پاتو رو به قبله دراز كن😒😑

خجالت نميكشه زن گنده

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
بدتون نياد اما اين حساس شدناى حاملگى بيشترش لوس بازيه 

كل اطرافيانم باورشون نميشه من حامله چون اصلا تغييري نكردم تازه خودمم ميترسيدم تا اينكه دكترم هربار ميگفت از خداتم باشه بچه سالمه وزنشم با سنشه پس چرا تغيير كني!حتي خواهرشوهرم ميگفت يكم اداي دناي حامله رو براي شوهرت دربيار خودتو لوس كن و ازين حرفا اما من واقعا معمولي هستم فقط يكم زودرنج تر شدم اونم نه اينكه چيزي پيش بياد و بخاطره اون!بلكه يكم بهم توجه كنه نه اينكه يه هفته ست كلا منو يادش بره

حال روحيش فقط واسه من خوب نيست؟ اما واسه مادرش تو هرشرايطي خوبه؟😭

تو هم به خودت خیلی برس میبینی این مردا چین اصلا خودتو محتاج نشون نده منکه اینجوری رفتار میکنم خیلی جواب میگیرم اگه قهر کنیم میرم تنامیخابم تناغذامیخورم خوشگل میکنم ایقدحسودی میکنه زودمیادالتماسواشتی

از قديم ميگن ناز كش داري ناز كن نداري دور از جون همگي پاتو رو به قبله دراز كن😒😑 خجالت نميكشه زن ...

انقد اذيتم كرده من واگذارش كردم به خدا! حتي وقتي كه فهميد بچم دختره واي😭😭😭😭

انقد اذيتم كرده من واگذارش كردم به خدا! حتي وقتي كه فهميد بچم دختره واي😭😭😭😭

واي من اصن نميفهمم يعني چي آخه مگه دختر وپسر داره

والا بنظر من دختر خيلي بهتره سنگ صبور پدر ومادره

من خودم عاشق دختر بودم و ولي شوهرمو خونوادش پسر دوس داشتن خدا بهم پسر داد خدا روشكر ولي دلم ميخواس دختر باشه

اين روزا حال دلم بدجوري خرابه ميشه مرام بخرج بدي براي خوب شدن حال دلم صلوات بفرستي😔
خوب باهاش صحبت كن نه با اخم و تخم و عصبانيت  يه موقع كه هر دو آروم هستين خوب بايد بفهمه چه انتظ ...

چندبار؟؟چرا مامانشو خيلي خوب بلده درك كنه!؟

ديشب تا مامانش يه خميازه كشيد، گفت مامان چرا حالت خوب نيست بگو خميازه كشيدي اخه !

مگه ديگه ول ميكرد؟؟

من اصلا هاج و واج مونده بودم ميگفتم اخه چه ربطي داره شبه موقعه خوابه ادم خميازه ميكشه خب

واي من اصن نميفهمم يعني چي آخه مگه دختر وپسر داره والا بنظر من دختر خيلي بهتره سنگ صبور پدر ومادره ...

منم شوهرم واقعا براش فرقي نداشت ولي هميشه تو تنهايي ها بهم ميگفت اول سالم باشه بعد اگه دختر هم باشه من از خوشي مي ميرم.

خوب شايد حالا  شك  كرده كه طوريش شده شما كنارشى از همه چيت خبر داره  بعدم اصلا روى مادرش حساس شدى جلوى روش نگو  بعضى مردا وقتى ببينن همسرشون روى مادرشون حساسه بيشتر لجبازى مى كنن  فقط در مورد خودت صحبت كن