انگار نه انگار حامله م و بداخلاقيا و زودرنجيامم بخاطره بالا پايين شدن هورمونهاست! بجاي اينكه هوامو داته باشه اكثرا اونم بداخلاقتر ميشه بعد هي ناز مامانشو ميكشه بغلش ميكنه قوربون صدقش ميره وقتي يه كوچولو ناراحت باسه(البته مادرشوهرم همش جلوي شوهرمم فيلم بازي ميكنه كه انگار پَكرِ يا قندش بالاست!)
گاهی اوقات کسی که دوستت دارد، بیش از همه آزارت میدهد! میدانی چیست لیلی؟ دروغ محض است که میگویند با لباس سفید که رفتی با کفن باید برگردی! من، تو و تمام زنانی که عاشق میشوند باید یاد بگیریم که عشق💗نباید نقطه ضعفمان شود.. که عشق نباید از خطوط قرمزمان رد شود⛔و چیزی از خودمان باقی نگذارد.. سخت است و چه بسا غیر ممکن اما باید یاد بگیریم که ما فقط یک بار اجازه زندگی کردن🌱داریم و هیچ چیز و هیچ کس حق ندارد این زندگی را به کاممان زهر کند حتی عشق...💕+کپی نشود+
اخی عزیزم بخدا حق داری ما زنا خیلی حساسیم و اونجوری که بایدشوهرامون درکمون کنن نمیکنن من یه پریدمیخام بشم کلی بدخلق میشم حالا تو که حامله هم هستی اینجورمواقع بایدبزاری تو بهترین موقعیت که حال روحی شوهرت خوب باشه نیازاتوبگی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بدتون نياد اما اين حساس شدناى حاملگى بيشترش لوس بازيه
كل اطرافيانم باورشون نميشه من حامله چون اصلا تغييري نكردم تازه خودمم ميترسيدم تا اينكه دكترم هربار ميگفت از خداتم باشه بچه سالمه وزنشم با سنشه پس چرا تغيير كني!حتي خواهرشوهرم ميگفت يكم اداي دناي حامله رو براي شوهرت دربيار خودتو لوس كن و ازين حرفا اما من واقعا معمولي هستم فقط يكم زودرنج تر شدم اونم نه اينكه چيزي پيش بياد و بخاطره اون!بلكه يكم بهم توجه كنه نه اينكه يه هفته ست كلا منو يادش بره
خوب شايد حالا شك كرده كه طوريش شده شما كنارشى از همه چيت خبر داره بعدم اصلا روى مادرش حساس شدى جلوى روش نگو بعضى مردا وقتى ببينن همسرشون روى مادرشون حساسه بيشتر لجبازى مى كنن فقط در مورد خودت صحبت كن