2777
2789
عنوان

در مورد ازدواج

112 بازدید | 13 پست

۲۰ سالمه چندشم میشه اسم ازدواج‌بیارن برام منطقیه ؟! ادا و این‌چیزام نیس اینجا که کسی منو‌نمیشناسه فقط میخوام بدونم منطقیه ؟! چون دوستام فک میکنن بهش من حتی بی تفاوتم نیستم متنفرم 

نه منطقی نیست 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

منم همینم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شما چن سالتونه

یه خورده ازت بزرگترم و مایل به ازدواج هم نیستم ولی هیچوقت حس چندش و انزجار نگرفتم از جنس مخالف احتمالا شما تجربه منفی در این مورد داشتیم که نیاز به حل کردنش با مشاور باشه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من ۱۹ سالمهو منم دقیقا همینطوریمواقعا هدفم اینه مستقل بشم و آزاد باشم و تنها زندگی کنم واسه خودمنه ا ...

منم دانشجوعم شغلمم تضمینه ولی متنفرم از ازدواج حتی طرف بگه مشکلی ندارم فلانم کلا هر کی حتی بپرسه نمیخوای ازدواج کنی دوس دارم خرشو بجوعم 

یه خورده ازت بزرگترم و مایل به ازدواج هم نیستم ولی هیچوقت حس چندش و انزجار نگرفتم از جنس مخالف احتما ...

اره فک کنم چون پسرا بیشتر دو جمله که حرف میزنن دیگه نمیتونم تحملشون کنم حتی حرف عادی 

چن سالته

ماه بعد میشم 21

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بنظرت نرماله کارمون ؟! مامانم میگه بابا طرف فقط اسم اورده نیومدن که ببرنت ولی بازم حالم بد میشه

من که ندیده و نشناخته رد میکنم

بنظرم چون هنوز سنمون واسه ازدواج کمه

هنوز هدفایی تو ذهنمون داریم بهش نرسیدیم

اگه مثلا 27_28 ساله بودیم میشد گفت غیر نرمال

ولی خب هنوز اول راهه