از دستش خیلی ناراحتم واقعا بعد از فوت مامانانم خیلی گستاخ و بی تربیت شده چون ۱۶ سالشه یکی از خواهرانم عروس شده و یکی از خواهرانم ۱۲ سالشه گفتم اون دو تا با من بمونن حالا دیدم به من میگه بیخود منو دبیرستان ثبت نام کردی دبیرستان حالا نمیرم و دوست دخترم میگه نرو به دوست دخترم میگم شب بیاد پیشم منم بهش گفتم واقعا گستاخ شدی یعنی اینقدر کثافت بودی و ما نمیدونستیم من باهاش چیکار کنم
وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔
نوجوونه لجبازی اقتضای سنش هست، و احتمالا افسردگی دوران نوجوانی هم داره مخصوصا با فوت مادرتون. حتما از یک مشاور حاذق با تخصص روانشناسی کودک و نوجوان کمک بگیرید.
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
ممن مجردم یه خواهر دارم که رفته سر خونه زندگیش با یه خواهر ۱۲ ساله واقعا از دستش ناراحتم یعنی چی این ...
درکت میکنم منم مادرم فوت کرده خاهر21سالم خیلی اذیتمون میکنه
وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔
باهاش تند و خشن رفتار کنی بدتر میشه سعی کن از راه دوستانه وارد بشی
اآخه چه دوستانه ای من بهش چی بگم وقتی آنقدر بی ادب شده آخه اونموقع ما خجالت میکشیدیم جلوی بزرگترامون آلات نه شرمی حالیشون میشه آخه زشته دیگه من چی بهش بگم