2777
2789
عنوان

داداشم

616 بازدید | 33 پست

از دستش خیلی ناراحتم واقعا بعد از فوت مامانانم خیلی گستاخ و بی تربیت شده چون ۱۶ سالشه یکی از خواهرانم عروس شده و یکی از خواهرانم ۱۲ سالشه گفتم اون دو تا با من بمونن حالا دیدم به من میگه بیخود منو دبیرستان ثبت نام کردی دبیرستان حالا نمیرم و دوست دخترم میگه نرو به دوست دخترم میگم شب بیاد پیشم منم بهش گفتم واقعا گستاخ شدی یعنی اینقدر کثافت بودی و ما نمیدونستیم من باهاش چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت متاهلی؟داداش بزرگترین داری یاخاهری ک حرفشوگوش بده

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

خودت متاهلی؟داداش بزرگترین داری یاخاهری ک حرفشوگوش بده

ممن مجردم یه خواهر دارم که رفته سر خونه زندگیش با یه خواهر ۱۲ ساله واقعا از دستش ناراحتم یعنی چی این حرفا آخه

نوجوونای این دوره زمونه واقعا نوبرن...شما خودت با به روانشناس مشورت کن، بهتون میگه چطور باهاش رفتار کنین و... اگه اثری نداشت خودشو ببرین پیش روانشناس

فرزند ایران و جان فدای میهن 🦁 🤍 به فرزندان خود عشق، هنر و موسیقی بیاموزید تا به خاطر آبمیوه، کسی را نکشند...!🌿اگه ظاهر مهم تر از باطن بود، خدا جسم رو میگرفت، نه روح رو...👌🏻🌚 خانومای خوشگل باهم problem ندارن💆🏻♀️💞 متعهد به عشق بچگیم💍🤍کسایی که هنوز به بلوغ فکری نرسیدن و تفکرات دوقوزآبادی دارن منو ریپلای نکنن❗اگه جز مذهبیون افراطی، زن ستیز ها، و حامیان کودک همسری هستین، با من هم صحبت نشید، ممنونم...!🌻❌درخواست دوستی آقایون رو نمیپذیرم❌ ..مظهرالعجایب«BUL»🍇💫

نوجوونه لجبازی اقتضای سنش هست، و احتمالا افسردگی دوران نوجوانی هم داره مخصوصا با فوت مادرتون. حتما ا ...

ااصلا نمی تونم قبول کنم خواهرم ۱۲ سالشه پس چرا اون اینجوری نمی کنه ناراحته هممون ناراحتیم اما دلیل بر این کارا نمیشه که

پسر ۱۶ ساله دوست دختر 

😑😑😑😑

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

واقعا اواخر دهه هشتاد دیگه بی ادب شدن چقدر بی ادبی چقدر بد دهنی آخه عیبه یه ذره حرمت بزرگتر کوچکتر ندارن جلو خواهر کوچیکم این حرفا رو دلشت میزد

ممن مجردم یه خواهر دارم که رفته سر خونه زندگیش با یه خواهر ۱۲ ساله واقعا از دستش ناراحتم یعنی چی این ...

درکت میکنم منم مادرم فوت کرده خاهر21سالم خیلی اذیتمون می‌کنه 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

باهاش تند و خشن رفتار کنی بدتر میشه سعی کن از راه دوستانه وارد بشی

اآخه چه دوستانه ای من بهش چی بگم وقتی آنقدر بی ادب شده آخه اونموقع ما خجالت می‌کشیدیم جلوی بزرگترامون آلات نه شرمی حالیشون میشه  آخه زشته دیگه من چی بهش بگم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز