2777
عنوان

حکمت خدا چیه یعنی

123 بازدید | 11 پست

زن داییم بعد دوازده سال خدا بهش بچه داد بشدتتتت وابسته دخترش بود هفت سالش شده بود تازه ولی فوت کرده دیروز 🥲🥲🥲

اخه چرا باید اینجوری بشه حکمت این کار خدا چیه تمام دلخوشی زن داییم و داییم همون دختر بود چرا باید ازشون گرفته بشه

یا ابوفاضل آقای من😍🥺

چرافوت شد؟خداصبری ب مادرش بده واقعاخیلی سخته

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکترا امپول اشتباهی زدن مریض شده بود

لعنت بهشون این چیزا اینجام زیاده سرماخورده بود؟

اینجام پسر۱۳ساله سرماخورداشتیاهی امپول زدن فوتشد

یکیم همسایمون پسر۱۸سالش برای عمل بینی ک انحراف داشت ایقدر بیحسی زدن تافوت شدوای چقدر دلم میسوزه 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اره سرما خورده بود

کاش باقرص اینچیزا ارومش میکردن کاش نمیرفتن دکتر لعنت بهشون شکایتم کردن