2777
2789
عنوان

مامانایی که پروژه از پوشک گرفتن بچه هاشونو دارن بیاین باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2156 بازدید | 185 پست
عه شما هم بچه هاتون پشت سرهمن😍

آره عزیزم یکیشونم یه ماهشه 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

پس حسابی خدا قوت .. پس منم پسر کوچیکمو که یک و نیم سالس رو با داداشش بزرگش از پوشک میگیرم ببینم چی م ...

آره بابا اگه بشه یهو باهم از مرحله پوشکم رد بشیم

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان شبا پوشکشون میکنید برا خواب؟

آره شبا پوشک میکنم

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

وای سه تا داری😍 خداحفظشون کنه.

اره .. مرسی عزیزم همچنین خدا بچه های گلتو برای شما حفظ کنه 💖

ممنون فکنم تا یه مدت باید شب پوشک کنیم؟

آره حتی چندین ماه بعد از اینکه از پوشک گرفتیمشون 

آره بابا اگه بشه یهو باهم از مرحله پوشکم رد بشیم

سلام 

من امروز پسر کوچیکمم امتحان کردم که از پوشک بگیرمش ولی اصلا متوجه نیست و نمیدونه باید حیش کنه و از قصری هم میترسه که بشینه روش .. ولی پسر اولم خوبه خدا رو شکر 5..6 باری میشه که به خودش گفتم برو دستشویی جیش کن بیا ، که هودش رفت انجام داد و اومد ( البته براش کارتونی مورد علاقشو گذاشتم بخاطر اون حرفمو گوش میکنه و میره دستشویی ) 

توچیکار کردی عزیزم ؟ شروع کردی که از پوشک بگیریشون ؟

سلام منم پسرم 2 سال و 3 ماهشه یک بار شش هفت ماه پیش اقدام کردم برای پوشک گرفتن نشد ول کردم تا دو سال و نیم بشه بعد، ایشالا از خرداد میخوام شروع کنم اومدم اینجا تجربه های شما رو بخونم تا اون وقت استفاده کنم

تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  

من یه مشکلی که الان دارم اینه که پسرم وقتایی که پی پی میکنه خیلی مقاومت میکنه برای اینکه بشورمش و پوشکش رو عوض کنم انقدر طول میکشه که اکثرا مقعدش ملتهبه 

نمیدونم چرا اینجوریه با اینکه هر بار میریم تو دستشویی برای شستن کلی هم بازی میکنه اونجا حباب بازی و ،،، استیکرم چسبوندم تو دستشویی اما بازم چون خیلی بازیگوشه هم ذره ذره پی پی میکنه هم مقاومت میکنه برای شستن 

اصلا میترسم از این پروژه پوشک گیری مخصوصا که پسرمم بد قلقی میکنه سر پی پی   

تو میتونی از حادثه رد شی ... در هیبت دریا جزر و مد شی      پسرای گلم مامان عاشقتونه👬 نخودچی کیشمیش مامان دوستتون دارم💞💖  
من یه مشکلی که الان دارم اینه که پسرم وقتایی که پی پی میکنه خیلی مقاومت میکنه برای اینکه بشورمش و پو ...

سلام عزیزم .. شاید الان هنوز وقتش نرسیده که از پوشک بگیریش .. پسر منم خیلی بدقلقی میکرد ، الان دوسال و 10 ماهش هست و راحت قبول کرد .. 

سلام  من امروز پسر کوچیکمم امتحان کردم که از پوشک بگیرمش ولی اصلا متوجه نیست و نمیدونه باید حی ...

سلام عزیزم . منم هنوز نمیدونم دختر کوچیکم همکاری میکنه با نه . ولی هنوز نرفتم قصری بگییرم تا کارو شروع کنم .

خداروشکر پس واسه پسر شما داره با موفقیت پیش میره .

پیپی رو هم قبلش میگه؟

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
سلام عزیزم . منم هنوز نمیدونم دختر کوچیکم همکاری میکنه با نه . ولی هنوز نرفتم قصری بگییرم تا کارو شر ...

آره خدا رو شکر فعلن که خوبه ولی پی پیشو نمیگه و روی پوشک شورتیش دستشویی 2 میکنه .