2777
2789
عنوان

جهیزیه

178 بازدید | 21 پست

سلام دوستان.برای جور شدن جهزیه ام مشکل دارم.حتی یه دونه رو هنوز نمیتونم بگیرم به نظرتون چیکار کنم.دلم خیلی برا پدرم میسوزه.بیچاره بناست .تازگیا کمردرد و پادرد داره سرکارم نمیتونن برن.ازون ور هم مادرشوهرم اینا همه چیزشونو اوکی کردن.بگین چیکار کنم دلم نمیخواد ناراحتی و خجالتشونو ببینم😔

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دوست عزیز

باید تو همون بله برون صحبت می‌کردی

به پسره میگفتی 

توقع جهاز آنچنانی از من نداشته باش.

الان هم با وام ازدواج هر چی شد بخر.

اصلا هم مهم نیست خیلی چیزها رو‌ نخری

به خدا ارزش ناراحتی ندارع.

یکم حرف و حدیث پیش میاد

اما اعتماد به نفست رو حفظ کن

با شوهرت مهربون باش

سیاست خرج کن.

که این روزها بکزره.

نه جهاز زیاد خوشبختی آورد

نه جهاز کم.

مهم حال خوب در ازدواج هست

وام بگیر

خودم با این به شدت مخالفم ولی طلا بفروش😑 یا چن تا لباس قیمتی دست دوم بفروش همین لباس محلیا

ی چیز قیمتی اگه داری ولی زیاده روی نکن چون گفتی نیاز داری میگم وگرنه طلا سرمایه س

اگه میری سرکار یا یکی از اعضای خانواده که سرکارن با هم برین قسطی بردارین 

گاهی فروشگاه های زنجیره ای هستن تخفیف میذارن 

مبل و عسلی و اینا رو برین کارگاه هاشون تو شهر خودتون بگیرین ترجیحا ارزون تر از نمایشگاه براتون درمیاد

با یکی از فروشنده ها اوکی شین اکثر چیزاتونو از همون بردارین بهتر بهتون تخفیف میده

اگه مادرت چیزی داره که باز نکرده باشین مثل استکان یا لوازم آشپزخونه شما بردار

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

وام بگیرخودم با این به شدت مخالفم ولی طلا بفروش😑 یا چن تا لباس قیمتی دست دوم بفروش همین لباس محلیای ...

و میتونی سرکار پاره وقتم بری همون طور که یکی از دوستان گفت تا قسطای وام و جهیزیه رو بدی 

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

دوست عزیزباید تو همون بله برون صحبت می‌کردیبه پسره میگفتی توقع جهاز آنچنانی از من نداشته باش.الان هم ...

فدات بشم عزیز..ولی میدونی نمیشه خب..اونموقع شرایط بهتر بود.ولی خب پول وام ازدواج ک رف دیگه.الان باورت میشه ی دونه شو نگرفتم ولی اونا الان تا یه ماه دیگع آماده ان..اقوامم هستیم نمیخوام بابام جلوشون خجالت بکشه

وام ازدواج باز پرداخت هاش زیاد نیست یک کار پاره وقت هم پیدا کنی میتونی بدی

گفتم عزیز وامم تو بورس همش رف..سرکار مثلا چی...اخه روستا هستم نمیتونم هرروز برم و بیام .اینجاهم ک کار پر درآمدی نیس

وام بگیرخودم با این به شدت مخالفم ولی طلا بفروش😑 یا چن تا لباس قیمتی دست دوم بفروش همین لباس محلیای ...

😔😔طلا کجا بود عزیز.این دوتا تیکه مگه چیزیو حل میکنه.فقط برام دعا کنید..اخه وامم بگیرم قسطاشو چجوری بدم..من فقط الان خدارو دارم.که فقط توکل کردم به خودش .انشالله خودش درست کنه.بخدا فقط به خاطر بابام ک ناراحتیشو نبینم

و میتونی سرکار پاره وقتم بری همون طور که یکی از دوستان گفت تا قسطای وام و جهیزیه رو بدی

خب پیشنهادتون چه کاریه...خودم خیلی دلم میخواد.اگه به خودم بود تا الان نصفشو گرفته بودم.ولی شوهرم متاسفانه مخالفه کارکردن منه..از طرفی چه کار اخه هس ک بتونی باهاش جهزیع بگیری اونم کار برای یه خانوم

خب پیشنهادتون چه کاریه...خودم خیلی دلم میخواد.اگه به خودم بود تا الان نصفشو گرفته بودم.ولی شوهرم متا ...

والا نمیدونم چه کاری میتونه باشه اگه مهارتی دارین برین شاگردی کنین یا دنبالش بگردین پیدا میشه

شما باید به همسرتون میگفیتن نمیتونین جهیزیه بهرین و تو همین دوران اشنایی یا خودش کاری میکرد یا شما میرفتین دنبال کاری باری 

تو آرایشگاه بند اندازی یاد بگیری پولش مناسبه نسبت به زحمتش یا میرفتی اوپراتور لیزر میشدی 

😔😔طلا کجا بود عزیز.این دوتا تیکه مگه چیزیو حل میکنه.فقط برام دعا کنید..اخه وامم بگیرم قسطاشو چجوری ...

ان شا الله خدا کمکتون کنه 

گفتم عزیز وامم تو بورس همش رف..سرکار مثلا چی...اخه روستا هستم نمیتونم هرروز برم و بیام .اینجاهم ک کا ...

پس با همسرت صحبت کن و بگو جهیزیه در توامون نیست 

خودش برای شروع زندگی یک چیز هایی رو بخر