2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دمیترون هر ۸ ساعتمن تا روژ آخر بارداریم قرص دمیترون میخوردم بازم بامشورت پزشکت بخور

تاثیر نداره 

سرمم زدم اونم بی تاثیر بود 

دارم میمیرم 

و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)

سیرابی بخور ...انشالله منم این ماه باردار باشم برام دعاکن ترو خدا الان ۵ روز تا موعدم مونده دیروز و امروز بی بی زدم منفی بود ولی مال امروز بعد از چند ساعت نگاش کردم یه حاله کمرنگ که کمی از خط تبخیر پر رنگ تر داشت ... شاید الکی دلخوشم به لطف خدا 

سیرابی بخور ...انشالله منم این ماه باردار باشم برام دعاکن ترو خدا الان ۵ روز تا موعدم مونده دیروز و ...

واقعا تاثیر داره؟حس میکنم بوش بیشتر حالمو‌ بد کنه 

ان شاالله به زودی مامان بشی عزیزم و‌خبرشو‌بهم بدی

و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
سیرابی بخور ...انشالله منم این ماه باردار باشم برام دعاکن ترو خدا الان ۵ روز تا موعدم مونده دیروز و ...

ن بابا من که باردار بودم خیلی حالت تهوع شدید داشتم 

مامانم برام شیرابی درست کرد اورد برام گلاب به روت اولین سیرابی که گذاشتم دهنم بالا اوردم....

تماشای غریبه شدن کسی ک زمانی عزیزترینت بوده زیادی غم انگیزه ):

واقعا تاثیر داره؟حس میکنم بوش بیشتر حالمو‌ بد کنه ان شاالله به زودی مامان بشی عزیزم و‌خبرشو‌بهم بدی

والا من بارداری قبلی دماغمو میگرفتم ابگوشتشو بزور میخوردم و اگه بتونی یکی دو تیکه بخوری بده یکی برات درست کنه بوشو تو خونت نباشه اون موقع خوب بود هر وقت میخوردم ۲ هفته ای تهوع ام کم میشد ...انشالله اگه باردار باشم میام خبرشو میدم