2777
2789
عنوان

اگر خواستگارتون بزنه زیر مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 25 پست
سکه ۱۱۰ تاطلا هم ۵۰ مثقال بود یهو اونم زد زیرش گفت نه ۳۰ تا بودهنمیدونم چرا مغزش هنگ کرد اون لحظه

بنظر من همون ۳۰ تا سکه باشه هم خوبه حساب کن چقدر میشه خوب پسراهم ندارن واقعا تو اون ۵۰ مثقال و ۱۱۰ تا سکه و خونه رو بزن تو ماشین حساب ببین چقد درمیاد اصلا عقلانی نیست 

عزیزم خیلی اشتباه کردی تو اینجور مواقع باید سکوت کنی و بگی نمیتونم در این مورد به تنهایی صحبت کنم با ...

گفتم بهشون صبر کنید گفتند نه نمیشه همین الان امضا کن. اخه خانواده اش ساکن دوبی هستن. پرواز داشتند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سکه ۱۱۰ تاطلا هم ۵۰ مثقال بود یهو اونم زد زیرش گفت نه ۳۰ تا بودهنمیدونم چرا مغزش هنگ کرد اون لحظه

هنگ نکرد روششون همین بود 

اولش قبول میکنن دست اخر میزنن زیرش که تو عمل انجام شده قرار بگیرید هول کنید و فک کنید ممکنه طرف بذاره بره ، تحت فشار میذارن که طبق خواسته شون عمل کنید 

متاسفانه این باعث کدورت و بی احترامی میشه 

بیشتر تو انتخاب خانواده و همسر دقت کن 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

گفتم بهشون صبر کنید گفتند نه نمیشه همین الان امضا کن. اخه خانواده اش ساکن دوبی هستن. پرواز داشتند

اصلا نباید تنها میرفتی 

عیب نداره خودتو سرزنش نکن گفتم برای دفعه های بعد 

حالا چیکار کردی ؟

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بنظر من همون ۳۰ تا سکه باشه هم خوبه حساب کن چقدر میشه خوب پسراهم ندارن واقعا تو اون ۵۰ مثقال و ۱۱۰ ت ...

اخه تنها چیزی که برات میمونه ملک هست. سکه که با این قوانین اصلا معلوم نیست پرداخت بشه. بعد هم ما یزدی هستیم همه مهریه و جهیزیه ها عرفش مشخصه. پسره هم خونه از خودش داره.

اصلا نباید تنها میرفتی عیب نداره خودتو سرزنش نکن گفتم برای دفعه های بعد حالا چیکار کردی ؟

هیچی به من تهمت زدند قباله را دستکاری کردی. و منم ناراحت شدم و بحث بالا رفت. فعلا کات شده

هنگ نکرد روششون همین بود اولش قبول میکنن دست اخر میزنن زیرش که تو عمل انجام شده قرار بگیرید هول کنید ...

افرین دقیقا... اختلاف فرهنگی زیادی داریم با هم. یه ضرب المثل دارن میگن کاری که با دعوا حل میشه چرا سرش بحث کنیم

هیچی به من تهمت زدند قباله را دستکاری کردی. و منم ناراحت شدم و بحث بالا رفت. فعلا کات شده

وای چه خانواده عجیبی این چه ابروریزی بود 

چجور روشون شد، نگران نباش حتی اگه وصلت سر نگرفت خودتو ناراحت نکن چون بنظر نمیاد ادمای جالبی باشن 

به هر حال انشاالله هرچی صلاحه برات اتفاق بیفته✨️

آفرین منم همین نظر رو دارماز اول بگه نمیتونم نمیکنم. نه اینکه بعدا بزنه زیرش و بامبول دربیاره

دقیقا من حتی تو کارمم همینطورم همکاری بزنه زیر حرفش دیگ بهش اعتماد نمیکنم، چندوقت پیشا گفتن فلانی گفت فلان کارو انجام میده گفتم ب حرفای اون اعتماد ندارم انجام نداده درنظر بگیریم

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
اخه تنها چیزی که برات میمونه ملک هست. سکه که با این قوانین اصلا معلوم نیست پرداخت بشه. بعد هم ما یزد ...

درسته طبق عرف همونجا باید باشه...من اینجا رسم نبود خونه ولی خانوادم گفتن باید بزنی شوهرم همونجا منو کشید کنار گفت تو رو خدا نزن بابام اینا قبول نمیکنن خودم جبران میکنم منم گول خوردم به بابام و عموهام لحظه نوشتن گفتم نمیخوام اونا هم چقد ناراحت شدن شوهرمم بعدش زد زیر همه چی بعدشم که دعوامون شد گف مگه مهریت چیه برو مهرتو میدم در این حد کثیف

درسته طبق عرف همونجا باید باشه...من اینجا رسم نبود خونه ولی خانوادم گفتن باید بزنی شوهرم همونجا منو ...

عجب... بخدا اگه ذات نداشته باشن ثروتمندترین فرد هم باشن مفت نمیرزه. من میگم خدایا یه مرد آروم و بی حاشیه بیاد تو زندگی من، مهریه خونه هم نباشه نمیخوام. از اینکه زدن زیر حرفشون ناراحت شدم. خودشون گفتن دو سهم از ۱۲ سهم بنویس بعدا همینم زدن زیرش. گفتن یه قولنامه مینویسیم بعدا بهت میدیم.