2777
2789

جشن میگیرن دیگ

مدرسه ما ک تالار گرفته و ب بچه ها کادو میده و پذیرایی میشن بعدشم میرن مدرسه کلاس بندی میشن هرمعلم بچه هاشو برمیداره میره سرکلاسش و باهم آشنا میشن و بعد برمیگردن خونه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکوفا میشن🗿

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

جشن میگیرن دیگمدرسه ما ک تالار گرفته و ب بچه ها کادو میده و پذیرایی میشن بعدشم میرن مدرسه کلاس بندی ...

معلم اولی هستی؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اشنای بچه ها

با جاهای مدرسه و با معلم و مدیر و....

پسرم ک چند سال پیش بردم

جشن گرفتن و شادی و....بعدش مدیر معلمها رو معرفی کرد و جاهای مختلف مدرسه (دستشویی.نمازخانه.سالنها.اتاق دفتر.کتابخانه....)رو به بچها نشون داد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

میرن مدرسه

یه برنامه اجرا میکنن

بعدم طبق کلاس بندی میرن سر کلاس

شاید کادو بدن

یادمه به ما اون سال کتابامونو‌ دادن و شیر کیک

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

بله

عزیز بچم مدام ببخشیدا ور ور زر زر 

حتی بازی میکنه دهنش چرت و پرت صدا در میاره

یا ساکت باشه ی جای دیگشو تکون میده

تو روخدا بگو چطور بهش بگم جای ساکت فقط دهنش ببنده. بخدا اعصابم نمیکشه کتک میزنم

باور کن راهنمایی کنی دعات میکنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

پایه اول میخواد بره؟

بله بخدا اینقدر مشکلات دارم اینم دهنش بسته نمیشه حرف نمیزنه ها ولی صدا در میارده

ب حالت تهوع میافتم

هر شب کتکش میزنم اینقدر ور ور میکنه

پایه اول میخواد بره؟

بخدا دعای بچم پشتت میاد فقط بگو چطور ب این بفهمونم با دوستاش هیجامی نباشه

پیش هم رفته ادم خیلی مهربونیه اهل ازار نیست ولی چون هیجانی کار میکنه بقیه ممکنه بترسن میزننش، یا بچه بد کلاس میشه

دهنمش و بدنش هم همش در حال جنب و جوشه

ی بچه فوق العاده لاغر 

بله بخدا اینقدر مشکلات دارم اینم دهنش بسته نمیشه حرف نمیزنه ها ولی صدا در میاردهب حالت تهوع میافتمهر ...

باهاش بازی سکوت کنید ی جایزه درنظر بگیرید و بگید هرکی بیشتر بتونه ساکت بمونه برندس کم کم یادمیگیره

ما سرکلاس هم اینو بازی میکنیم برای تمرکزشونم خوبه حتی گاهی میگم ببینه کی میتونه مثلا3دقیقه فقط تکیه بده ب صندلی و ن حرفی بزنه و تکون بخوره،بعد تموم شدن تایم تشویقشون میکنم خودشونم ذوق میکنن ک تونستن اینکارو انجام بدن

احتمالا این صداها یا ازعادته یا زیاد بهش توجه نمیکنید میخواد ابراز وجود کنه درصورت امکان بیشتر باهاش صحبت کنید عزیزم،نیازیم نیست از مدرسه بترسونید ک سرکلاس اینکارو نکن وگرن خانم دعوا میکنه

بره اونجا کم کم قوانین رو یادمیگیره ببینه دوستاشو 

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
باهاش بازی سکوت کنید ی جایزه درنظر بگیرید و بگید هرکی بیشتر بتونه ساکت بمونه برندس کم کم یادمیگیرهما ...

۳دققه ک جیتونه ساکت باشه مثلا میخام داره گوشی بازی میکنه فقط گوشی بازی کنه دهنش لق لق نکنا

چ جایزه ایی تعیین کنم براش