2777
2789
عنوان

چی کار میکنید

72 بازدید | 11 پست

من نشستم دارم زیتون میخورم و کارتون میبینم و از سنم خجالت میکشم😂😂😂😂😂😂😂😂

شما چی کار میکنید؟؟؟؟؟؟

و منی که فکر میکنم اگه پینگ هارو نبینم زودتر سبز میشن./:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازین تایپیک به اون تایپیک

سرگیجه گرفتم

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

صبحانه بچمو دادم کلی کار دارم ظرف و تمیز کردن خونه و لباس شستم باید بچینم تو کشو ها ولی دراز کشیدم رو مبل سرم توگوشیه تلویزیونم روشنه

بچمم دوتا لیوان برداشته توش اب و یخ ریختم از این میریزه تو اون ازاون میریزه تواین😂

صبحانه بچمو دادم کلی کار دارم ظرف و تمیز کردن خونه و لباس شستم باید بچینم تو کشو ها ولی دراز کشیدم ر ...

😂😂😂😂😂😂😂

و منی که فکر میکنم اگه پینگ هارو نبینم زودتر سبز میشن./:)

تازه بیدار شدم😂

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

نشسته ام به در نگاه میکنم 

دریچه آه میکشد

😁

#آشغال شناس باش ، اثر بعضی هاشون تا چارصد سال باقی می مونه. #یادت باشه گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش... # گوز رو به شقیقه ربط ندیم. #پرده نماد بکارت نیست دره خونه ما هم پرده داره