2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حیف که گناهه ..توزندگیم مشکلات زیادی داشتم بهش فک کردم ولی جرات میخواد..من اگه اینکارومیکردم دوست نداشتم با کسی خداحافظی کنم فقط یه کاغذ برمیداشتم با کلی نوشته ،از خودم به یادگار میزاشتم ...

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

تقریبا هر روز از خدا تقاضای مرگ میکنمولی فکر خودکشی هرگزدوس داررم بنیرم ولی نمیخوام آخرتمو آتیش بکشم

به نظرم که خدا اینقدر بد نیس بخواد واسه اینکه خسته شدی وتحمل تموم شدا بفرستت جهنم البته نظرمنه

بچه دومم که تازه دنیا اومده بود. بعد زایمان یه مقدار افسردگی داشتم، دخترمم اصلا نمیخابید. یه روز صبح انقدر گریه میکرد قاطی کردم دیگه در حد دو سه ثانیه به مغزم خطور کرد خودمو از بالکن پرت کنم پایین🥲🥲 ولی زود به خودم اومدم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

به نظرم که خدا اینقدر بد نیس بخواد واسه اینکه خسته شدی وتحمل تموم شدا بفرستت جهنم البته نظرمنه

خود خدا نظرشو صریح  به ما گفته نظر بنده که از خدا بالاتر نیست

حتی گفته خودکشی گناهش از قتل بدتره چون بعد قتل فرصت برای توبه وجبران هست ولی بعد خودکشی فرصت توبه هم نداری

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃
بلههر کسی ممکنه تو اعماق ذهنش بهش فکر کنه ولی هیچ وقت انجامش نده

بنظرم اکثرا بخاطر ترسوندن بقیه اینکارومیکنن،اینقد بیتوجهی و درد کشیدن واسه اینه ،و قطعا خیلیا فقط به زبون میارن و عملا هیچوقت انجام نمیدن

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀