2777
2789

وقتی مسافرت هستید اگه عاشق پارتنرتون باشید ممکنه ۲ روز زنگ نزنید فقط درحد ۳ ۴ تا پیام باشه 

بعد بگید آنتن ندارم 

زنگ میزدم گوشیش بوق میخواد البته دوسه بار هم نخورد

بعد اگه طرف شاکی شد ودلخوریشو گفت اگه عاشقش باشید چیکار میکنید جواب کوتاه از هر صدتا پیامش یا جواب طولانی

یا مثلن کلی قربونتون رفته آرزو کرده خوش بگذره با عشق پیام داد وگفته مراقب خودت باش اگه عاشق باشید هیچ واکنشی نشون نمی‌دید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال من باشم پارتنرم بره سفر ن پیام میدم ن زنگ میزنم خودمواون چندروز سرگرم میکنم ک ب منم خوشبگذره

اگ دلش خواست خودش پیگیر میشه اگ نخواستم مهم نیس

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

من نامزد دارم تازه دوست پسر هم نیست هروقت می‌ره مسافرت چون ایران نیست از هم دوریم هروقت اونجا می‌ره سفر با دوستش ۲۴ساعت اون پیگیر منه من اصن زیاد پیام نمیدم میگم تو مسافرت بذار خوش بگذرونه ولی خودش پیام میده زنگ میزنه اصن تازه مسافرت هاش هم کوه و کمپ وفلان هم می‌ره دره صورت زنگو پیامش سرجاشه قبل نامزدی هم باهم دوست بودیم بازم همینجوری بود 

قبلن میخوند:)خودشم میداد

اولاش همشون همینن

تا مطمئن شن تو دوستشون داری

یهو تغییر حالت میدن

نگران نباش

ولی در کل پسرا با دوستاشون که باشن سعی میکنن فقط نهایت لذت و از سفر ببرن

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

شاید واقعا یه جایی رفته که آنتن نداره

ولی مگه میشه تو ویلا مثلا بمونن و اصلا بیرون نیان که یه زنگ بزنه

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

شاید واقعا یه جایی رفته که آنتن ندارهولی مگه میشه تو ویلا مثلا بمونن و اصلا بیرون نیان که یه زنگ بزن ...

نمیدونم ولی ازم معذرت خواست ۵ ۶ بار گفتم معذرت بدردم نمیخوره هربار فقط معذرت میخوای گفت به جهنم خدافظ 

ولی دلم تنگ میشه همیشه میگه بیکار نیستم بهت زنگ بزنم:)

خب تنگ بشه بااینکار داری خودتو کوچک میکنی میکنی تونباشی من نمیتونم ب زندگی نرمالم اداکه بدم

بعضی مسائلو نیاز نیست مستقیم بگی یکم دور باش اگ اومد سمتت یعنی میخوادت اگ نیومد خودت بدون داستان چیه

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤