2777
2789
عنوان

فوت و فن معلمی😇

189 بازدید | 24 پست

معلمای با سابقه به یک معلم بی سابقه😆 

فوت و فن بگوییددد 

روز اول چیکار میکنید

چطوری جدیت خودتون نشون میدین.

قوانین تون چیه . 

تو جلسه اولیا چی میگید 

معلم نیستم 

ولی روز های اول جدی باش 

مخصوصا مقاطع بالا چون بچه ها اذیتت می کنن

روز اول کاملا سخت گیر و جدی، بعد به مرور نرم شو

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من معلم نبستم ولی میگم 

اول سلام‌و خودتون رو معرفی میکنی اسمتون و فامیلی و میگین معلم کدوم درس هستین یکم احوال پرسی پرسیدن اسم نوبتی و قانون اعلام میکنی ادامس جوییدن خوردن خوراکی ممنوع صحبت و اینا 

خسته از ادما ولی خب ببازم باهشون کنار میام مهربونیم بستگی به خودت داره

عزیزم بچه های الان شیطونم درس میدن ولی به عنوان تجربه بگم بهت گل 

اگه راهنمایی دبیرستانی بدون تو دوره بلوغ هستن بیخود گریه می‌کنن شدید احساسی روی خوش نشون بدی وابسته ات میشن اگه فحش داد دهن به دهن نزار دردسر میشه خیلی صمیمی نشو از خاطرات قشنگت نگو چون زنگ تفریح میشی سوژه شون 

تقلب نکنید بیرون میکنم نمره منفی میدم مفت نمیرزه پرو ترن 

سعی کن مثل خودشون باشی راه بیا باهاشون ولی رو نده

اول سال واسه اینکه حسن نیتی باشه بگو یک بار فرصت دارین به هر دلیلی که داشتین خب از تون درس نپرسم  فقط یک بار تا آخر سال

😎 نخندی دنیا یک کاری میکنه بقیه بهت بخندن

👌🏻😁

قربونت یکم جدی یادمه معلم زبانمون روز اول تهدیدمون کرد خیلی ترسیدم گفت هرکس درس نخخونه دیگه سر کلاس راش نمیدم😂

من معلم نبستم ولی میگم اول سلام‌و خودتون رو معرفی میکنی اسمتون و فامیلی و میگین معلم کدوم درس هستین ...

اونام میگن چشم عباس آقا شب بود سیبیل ندیدیم

😎 نخندی دنیا یک کاری میکنه بقیه بهت بخندن

یا خدا😆 این و بگم به بچه ها فردا ماماناشون میان

فکر نکنم من روز اول تنها رفتم‌و نه مامانا اصلا نیومدن شما کدوم پایه هارو درس میدین دبیرستان راهنما یا ابتدای امیدوارم یه معلم مهربون باشی