2777
2789
عنوان

مسافرت

167 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها رفتیم مسافرت وقتی برگشتیم من خیلی خسته بودم نشسته بودم رو مبل و گفتم خداروشکر سالم رسیدم خداروشکر اتفاق بدی نیفتاده و..... شوهرم با لحن بد داد زد ک ساکت شو انرژی بد نفرست منم بهم بر خورد قهر کردم باهاش آخر شب باهم صحبت کردیم گفت من یساله تو فکر جدایی از توام اصلا شوک شدم تو دلم بقرآن قسم خوردم ک دیگه فقط باهاش مثل هم خونه باشم و دیگه دوسش نداشته باشم 

بچه ها ما مشکل آنچنانی تو زندگیمون نداشتیم وقتی گفت یساله.... احساس میکنم قلبم تیکه تیکه داره میشه بچه هامو چ کنم بنظرتون برم یا بمونم؟ 

والا شوهر تو دوتا بچه گذاشته تو بغلت تازه یادش اومده ازت خوشش نمیاد ؟؟!!!
بدم میاد از مردای بی مسئولیت و خودخواه و هوسباز 

دوتا بچه بی گناه رو پاشون و باز کردید به این دنیا حالا ولشون کنید به امان خدا 

ببین هر کسی یه اخلاقی داره 

من باشم میرم بچه هامم می برم باباشونم باید زندگیمون رو تامین کنه 

بره زن بگیره هر کار کنه برام مهم نیست 

آی نمی دونم چرا من بچه ها رو نگه دارم اون خوش بگذرونه هم برام مهم نیست 

چون برام بچه هام از هر چیزی و هر کسی تو دنیا مهم ترن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم عنوان با توضیحات یکی نیستولی فک کنم روهوا یه چیزی گفته بیخیال ناراحت نشد

به قول شما اگر اولین بارم باشه گفته از رو عصبانیت یه چیزی گفته 

استارتر عزیز نباید بال و پرش بده سعی کنه جو رو عادی کنه و محیط رو صمیمی تر 

بخاطر بچه هات صبرت رو زیاد کن تو رو خدا 

به قول شما اگر اولین بارم باشه گفته از رو عصبانیت یه چیزی گفته استارتر عزیز نباید بال و پرش بده سعی ...

یه سری حدودی وجود دارن توی روابط زناشویی حرفت مثل این میمونه که من حین عصبانیت به والدینم بگم الهی بمیرین 

این یعنی کار من درست بوده؟نه مشکلی نداشته و باید ازش بگذرن؟معلومه که نه

به خاطر بچه هاشم شده باید طلاق بگیره به عنوان بچه مطلقه که یه پدر درست درمون نداشتم میگم خوشحالم که با سردی بین اونها و یا اسیبی که بهم میزدن بزرگ نشدم 

ولی ترو خدا برو دادگاهی چیزی یه کار کن پول و خرج بچه هاتو بهت بده

والا مادر بدبخت من به خاطر تهدید پدر معتاد و هولبازم که سر حضانتم رضایت نمیده مهریه اشو بخشید اونم عملا ناپدید شد نه کمکی و نه پولی و...۹ سالمم بود

عزیزم مردها یعنی کلا بعضی ادمها تو خستگی افسار مغزشون ازدستشون در میره و زبونشون تند میشه ....تو چقدر خسته بودی همسرت دوبرابر تو ، از طرفی وقتی پول بدن، بچها رومخشون برن، ی کم تند اخلاقی پیش اومده باشه ک بدتر .....

چرا انقدر زود عصبی میشی و مدیریت رابطه نداری ...

اونها هم گاهی ازنظر علمی پریود میشن و فقط دوروز درماهه ی وقت میبینی تو همین تایم بودید ...

بعدم ب نظرت کیه ک تاحالا ب جدایی فکرنکرده باشه همه کردن اون فقط ی چی گفته 

یه سری حدودی وجود دارن توی روابط زناشویی حرفت مثل این میمونه که من حین عصبانیت به والدینم بگم الهی ب ...

ببین اگر بطور کلی رابطشون خوبه و اینبار شوهرش فقط گفته از رو خستگی یا شاید استارتر الان نمیاد اشتباهات خودشم بگه شاید با لحنی گفته که شوهرش احساس کرده مثلا تو بد رانندگی کردی و فلان و اینا خدا رو شکر سالم رسیدم خونم 

پس اگر قرار باشه با اینحرفا بریم طلاق بگیریم هممون باید طلاق بگیریم 

چون ما خانوما اشتباهات خودمون و نمی پذیریم از این سبک حرفا حتی به مراتب بدترش رو خودمون هزار بار به شوهرامون میگیم یبار اونا بگن کودتا می کنیم 

پس منطقی نیست اگر تکرار نشدس زندگی خودش و بچه هاش و به هم بزنه 

در مورد مادرتون هم دمش گرم من تحسین می کنم مادرایی که پای مسئولیتشون وامیستن و بچه هاشون رو به امان خدا رها نمی کنن 

ببین اگر بطور کلی رابطشون خوبه و اینبار شوهرش فقط گفته از رو خستگی یا شاید استارتر الان نمیاد اشتباه ...

اینم هست.ما شرایط استارتر و حرفهاش یا رفتاراش رو ندیدیم و نشنیدیم...اخرم خودش با وجدان خودش باید قضاوت و تحلیل کنه

و اینکه ممنون

ببین اگر بطور کلی رابطشون خوبه و اینبار شوهرش فقط گفته از رو خستگی یا شاید استارتر الان نمیاد اشتباه ...

من نمیگم خوبم ک اصلا نمیگم ببین یسری حرفا آدمو میشکنن حالا از خستگی یا هر چیزی....... من فقط خدارو شکر کردم همین ن منظوری بود ن چیزی 

من مدتیه شکرگزاری میکنم تو خونه عود روشن میکنم وووووک انرژی منفی از بین بره اون همیشه تحقیرم میکنه میگه اینکارا مضخرفه 

من نمیگم خوبم ک اصلا نمیگم ببین یسری حرفا آدمو میشکنن حالا از خستگی یا هر چیزی....... من فقط خدارو ش ...

خب بکنه زیاد حساس نشو 

بگو من با اینکارا دلم آروم می گیره 

تو اعتقاد نداری حق داری من اجازه ندارم اعتقاداتم و به تو تحمیل کنم و یا بگم اعتقاد من درست ترینه تو حق نداری چیزی بگی از اون طرفم تو کاری به من نداشته باش 

و اینکه من کلی جواب دادم به دوستمون منظورم دقیق شما نبودی که 

کلا میگم اگر بخوایم بخاطر اینحرفا طلاق بگیرم هممون هر ورز باید در دادگاه باشیم