بخدا از نزدیکانم کاری کردن که ارزوم بیام تاپیک بزنم بگم فوت کردن مخصوصا یکیشون گاهی میرم تو رویا که مثلا تصادف کرد فوت کرد سر جنازش دارم می رقصم ارایش کردم
هر چقدرم بد باشه ارزو مرگ کسیو نکن .هیچوقت .شاید اون ادم بد برای یکی دیگه عزیز باشه.شیاطین داستان زن ...
خدا بهت خیر و خوشی بده بنظرم مامانت نباید با همچین ادمی ازدواج میکرد یا بعد که اخلاقشو دید نباید باردار میشد
من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا بهت خیر و خوشی بده بنظرم مامانت نباید با همچین ادمی ازدواج میکرد یا بعد که اخلاقشو دید نباید بار ...
ممنونم همچنین
بنده خدا مامانم نمیخواست.ناپدریش مجبورش کرد این بنده خده خدا هم مجبور شد با اون بسوزه و بسازه چون جای دیگه ای نداشت....برام دعا کن به جایی برسم که بتونم دینم رو بهش ادا کنم