2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خاهری منم سنم عین تواه ازدیشب تاالان گریه موندم طلاق یازندگی

عزیزم الهی خدامرد بد رو خودش برداره که ما طلاق خدایی بگیریم بخدا من که آنقدر به طلاق فکر کردم خسته شدم،از بعدش واهمه دارم فقط خدارو شکر بچه ندارم

من سن شو نمیدونم،ولی تو هر دهه ای طلاق سخته

از چه لحاظ؟

بنظرتون با کسی که رابطه اش براش مهم نیست زندگی بهتره؟واینکه خودتون تجربه جدایی دارید یا اطرافیان؟اگر تجربه ام داشتید چطوریه؟

عزیزم الهی خدامرد بد رو خودش برداره که ما طلاق خدایی بگیریم بخدا من که آنقدر به طلاق فکر کردم خسته ش ...

البته دلم گرفت گفتم خدا ورشون داره،خدا نکنه هر کاری میکنم پاک نمیشه،میدونم‌خودم عذاب می‌کشه خدایی نکرده چیزیش بشه حتی با اینکه آنقدر بده

از چه لحاظ؟بنظرتون با کسی که رابطه اش براش مهم نیست زندگی بهتره؟واینکه خودتون تجربه جدایی دارید یا ا ...

من دختر عمم طلاق گرفت شوهرش. بی خیال بود و کار نکن و شکاک خونوادشم  بی قید و بار مادر پسر واسه دخترعمم دوست پسر پیدا میکرد اونم طلاق گرفت الان خیلی داغون 

اگه مشکل اساسی نداره بمونید اگه واقعا بمونید عذاب میکشید تصمیم درست بگیرید

عزیزم الهی خدامرد بد رو خودش برداره که ما طلاق خدایی بگیریم بخدا من که آنقدر به طلاق فکر کردم خسته ش ...

طلاق سخته البته با وجود بچه شما که بچه ندارید راحت میتونید طلاق بگیرید 

من با وجود دوتا بچه نمیتونم جدا بشم هر چند یه روزایی اینقدر با خودم فکر میکنم که پس خودم چی؟ خودم هم آدمم و نیاز دارم مردی داشته باشم در کنارم که مهربون وعاطفی باشه و بهم محبت کنه و از همه مهمتر خیانت نکنه اما بازم بچه هام میان جلوی چشمم

از چه لحاظ؟بنظرتون با کسی که رابطه اش براش مهم نیست زندگی بهتره؟واینکه خودتون تجربه جدایی دارید یا ا ...

چجوریه مگه همسرتون؟مشکل چیه گلم؟

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

همسایه ما ۵۵ سالگی طلاق گرفت از شوهرش 

با وجود اینکه داماد داشت

میگفت منتظر بودم فقط کارهای پسرم جور بشه بره سرکار با هم زندگی کنیم قبلش بخاطر اینکه شغل نداشت نمیتونست جدا بشه....

درمان جواب نداد؟

نه والا جواب نداده هیچ،انقدر پررو عه میگه من سالمم تو دیگه همش باهام میجنگی من ترقیب نمیشم به رابطه

امتحان کردم یوقتایی آنقدر باهاش خوب رفتار میکنم ولی این چشم ورو نداره