2777
2789
عنوان

تنهاترین

163 بازدید | 15 پست

سلام میشه راهنمایی کنید شاید کسی مشکل من رو داشته قبلا،من الان تو دوراهی هستم با شوهرم ۱۳سال زیر یه سقفم اوایل زندگیمون بچه میخواستم اهمیت نداد دوتا درمون نکرد،الان دوساله و نیمه رابط مون شاید سرجمع پنج بار بوده الان روانم بهم ریخته است همش روی کاراش دقیق میشم حس میکنم خودش دیگه این زندگی رو نمیخواد حس میکنم تلاش فقط از جانب منه 

رفتاراش:تادیر وقت سرکاره من تنها خونه ام

به همه پول راحت میده به من بسختی

پدرش هزار بار جلو من خرابش کرده من دوست ندارم قیدشو بزنه ها اتفاقا برعکس دوست دارم هواشو داشته باشه ولی اون رو به من ترجیح میده

با من مشورت نمیکنه

ابراز علاقه اش فقط زمانیکه زنگ میزنه که اونم بزور یادش بمونه بزار زنگ بزنه میگه سلام فداتشم همین

خرید خونه رو به موقع انجام نمیده

کلا آدم بی تفاوتیه

اعتیاد داشته لا بلاش برگشته،الان هم نمی‌دونم داره یا نه

چکار کنم بنظرتون زندگی کنم باهاش؟بچه دار بشم ؟یا جدا شم؟

اول مشکلو حل کن شاید واقعا این زندگیو نمیخواد 

باهاش حرف بزن رک همین هایی ک تو دلته رو بگو و حتما بگو من حس میکنم تو این زندگیو نمیخوای اگه واقعا اینطوره که باید تصمیم بهتری بگیریم. 

بعدم باهاش سرسنگین شو تا جواب درستی بهت بده

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باهاش حرف میزنم میگه من عاشقتم،ولی تو عمل غیر اینه

پس یه مدت باهاش سرد شو توام مثل خودش برخورد کن نشون بده برات مهم نیس 

برو باشگاه روزتو شلوغ کن 

اگه دیر میاد زنگش نزن بی تفاوت باش 

نشون بده بدون اون شادی و خوشحال 

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

کلا مردایی که بعد از یه مدت از طرفشون خسته میشن با همه دخترا همینجورن ربطی به دختر نداره  اگه لازمه بیشتر بشناسش تلاشتو کن اگه دیدی جواب نداد ولش کن بچه دار هم نشو بعدا خودت بیشتر اذیت میشی اون بچه هم اذیت میشه بچه دار شدن بیشتر مسئولیت داره تا چیزای دیگه

یه قاتل مهربون

بچه بیاری بدبختش میکنی

با مشاور میخوای حرف بزن شرایطتتو بهش بگو 

من متخصص نیستم ولی اگر من جات بودم طلاق میگرفتم

تا اخر عمرت که نمیتونی بچه نیاری اینم که لیاقت و شرایط روانی لازم رو نداره بچتو بدبخت میکنه

طبق چیزهایی که دیدم از نوشته ها و ...این رفتار ها از نشانه های عدم تمایل در رابطست واسه همین میخواد تا حد امکان از تو دوری کنه تا با تو بودن بهش یاداوری نشه و عذاب وجدان داره تا بگه واسه همین سکوت میکنه

بعد این مرحله خشم بی دلیل و یا ایرادگیری جزئیه تا خودت ازش بخوای که تموم کنین

مرحله اخر میشه خیانت یا جدایی با ذکر اینکه تو مقصر بودی یا کم گذاشتیو ...

پس یه مدت باهاش سرد شو توام مثل خودش برخورد کن نشون بده برات مهم نیس برو باشگاه روزتو شلوغ کن اگه دی ...

مشکل دارم سر همین،نمیذاره گردش برم،میخوام جایی برم بهم زهر می‌کنه خودشم منو نمی‌بره بیرون،خیلی سعی کردم همین کار رو بکنم حتی شده یکماه هم کاری بکارش نداشتم ولی اونم دیگه زنگ نمیزنه کلا انگار نه انگار کسی تو خونشه،هر چی ام میگم چرا زنگ نمیزنی میگه کار داشتم ببخشید

باهاش حرف میزنم میگه من عاشقتم،ولی تو عمل غیر اینه

بهش میگم اگر نمی‌خوای باید از هم جدا شدیم میگه هرکاری دوست داری بکن،قبلا چند بار رفتم برای طلاق خودش نذاشت دیر به این نتیجه میرسه که نذاره تا پای طلاق بره،ولی این سری واقعا مصمم،میترسم بعد طلاق خیلی سخت تر بشه

مشکل دارم سر همین،نمیذاره گردش برم،میخوام جایی برم بهم زهر می‌کنه خودشم منو نمی‌بره بیرون،خیلی سعی ک ...

وای چه بد میخوای با مشاور صحبت کن 

بچه بیاری بدبختش میکنیبا مشاور میخوای حرف بزن شرایطتتو بهش بگو من متخصص نیستم ولی اگر من جات بودم طل ...

میگه بهم حالا نه سر خیانت میگه رابطه نداریم تقصیر توعه همش باهام میجنگی ولی ما اگر باهم حالمون هم خوب باشه بازم همینه همه جوره امتحان کردم

کلا مردایی که بعد از یه مدت از طرفشون خسته میشن با همه دخترا همینجورن ربطی به دختر نداره اگه لازمه ...

نامرده همش منو بلاتکلیف میکنه،میخوام برم دنبال کارای جداییم لابلاش میگه تو همه کس منی تو سختیم بودی الان باید بهترین زندگی رو بسازم برات،کاش اصلا اینطوری نگه من نمی‌دونم چرا شل میشم وقتی اینجوری میگه